jälle see kaal…
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » jälle see kaal…
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 22 years, 11 months tagasi by
vant.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2003 at 10:04 p.l. #1103
shola
Memberma tahaksin targemate käest nõu küsida. nimelt üritan kaalust alla võtta. ma pole mingi profisportlane, lihtsalt tahaks hea välja näha. olen enda meelest juba piisavalt lihastes, aga ma ei saa kuidagi rasvaprotsenti vähemaks. toitun tervislikult, paar tundi enne ja peale trenni ei söö. 2 kuud olen nüüd käinud 4-5 korda nädalas aeroobikas(varem käisin 3), kuid kaal pole sugugi vähemaks läinud. käin fat-burningus, kuid ka bodys. kas peaksin äkki body vahele jätma, sest see kasvatab liialt lihast ja seda ma ei taha! varem olen edukalt alla võtnud jooksmas käimisega, kuid seda ju praegu veel ei saa teha. äkki peaksin treenima stepperil (nii et pulss on rasvapõletustasemel) nii 40 minutit korraga?
kõigi arvamused on oodatud! ma lihtsalt ei tea enam, mida teha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2003 at 9:06 e.l. #32540Anonüümne
GuestShola, kaalulangetamine on iseloomu nõudev ettevõtmine… Kui Sa juba toitud tervislikult, siis see on suur edusamm. Vaata veelkord üle oma päevamenüü – valgud (kas neid ikka on piisavalt, süsivesikud, rasvad peaksid olema tasakaalus. Lihtne nipp – hommikul palju süsivesikui, õhtul vähe. Jälgi rasva%.
Kindlasti ei peaks Sa bodyaeroobikat oma treeningplaanist välja jätma. Tavalises aeroobiatunnis ei kasva lihased, vaid saavad toonust juurde ja treenitakse pigem vastupidavust. Lisaks, tavaline body tund on superhea rasvapõletus.
Minu soovitus – kui vaatad üle oma toidumenüü , teed seal väikesed muudatused (veelgi tervislikumaks), siis ei ole Sulle lisatrenni küll juurde vaja.
Sprortlikku kevadet!
veebruar 25, 2003 at 1:59 p.l. #32541Anonüümne
GuestMiks sa praegu jooksmas ei saa käia?
veebruar 25, 2003 at 3:10 p.l. #32542shola
Memberpraegu ei saa ma joosta, sest väljas on minu jaoks liiga külm. kui on ikka miinuskraadid (või isegi natuke plussis), siis mul jääb kurk jooksmisega hästi valusaks. mul on mandlid selline nõrk koht
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõusaalis jooksurajal jooksmine ei meeldi mulle kohe üldse ja ma ei suuda tegelda pikemat aega millegagi, mis on mulle vastumeelne.leelia, tänan asjaliku vastuse eest!
veebruar 25, 2003 at 7:25 p.l. #32543Anonüümne
GuestJama lugu siis jah, kui niisuguse ilmaga joosta ei saa. see selleks. Kaalust allavõtmisel on ka tähtis et peaks tekkima kaloritefitsiit. Nagu leelia ütles, vaata oma menüü üle. Sa teed piisavalt trenni, et kaalust alla võtta, kuid kui tulemusi ei ole, siis on vist asi toitumises.
Jõudu tööle ja et rasv ikka põleks!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2003 at 8:49 p.l. #32545vant
Memberkuule kui sa tahad kaalust alla võtta siis kõige parem on seda teha nii, et saa ei põõra oma kaalule tähelepanu ja samas piirad oma sõõmist vähem rasvaste asjade vastu.
veebruar 27, 2003 at 7:10 e.l. #32539Arnold
MemberEsimene asi oleks muretseda endale koju kaal, et saaksite registreerida oma hommikuse ja õhtuse kaalu, samuti tuleks pidada toitumispäevikut.
Niimoodi oma kaalu ja toitumist pidevalt jälgides, näeme mis moodi üks või teine liigutus meie kilosid ja samuti enesetunnet muudab.
Nähke vaeva statistikaga ja proovige läbi selle õppida tundama oma keha.
veebruar 27, 2003 at 10:03 e.l. #32544muksel
MemberUjumine on kah väga hea kaalulangetaja. Ei koorma liigeseid, hõlmab kõiki lihasgruppe, saab hästi koormust varieerida jne. Selleks aga peab jah ujuda oskama.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.