Ikka ja jälle rasvapõletaja..
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Ikka ja jälle rasvapõletaja..
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
juuni 11, 2007 at 10:30 p.l. #10975
jänkuke
MemberLoodan,et mõistlikke inimesi on ka kes ei hakka kohe,et kasuta otsingut ja siin on sellest räägitud,kasutasingi ..aga ei leidnud kuidagi kust antud toodet osta saan (Eat and Lose 3 ) panin tähele et väga palju kiideti just seda ..veel küsin et kas see on kapslite nõol,pulber või vedelik?Ehk annab keegi ka juhtnöörid kuidas ma antud tooteni jõuan ja kuidas seda tellida saan..on kellegil sellega kogemusi ja oli tõhus? Või soovitaksite hoopis Animal Cutsi?
Palju päikest ja nautige suve täiel rinnal…ärge trenne unustage

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2007 at 5:00 e.l. #117353anelka
MemberÄra raiska oma raha fatburnerile. Õigesti söömine põletab 110% tõhusamalt rasva kui mingi animal, fatburner 3000… Ärge kurjaks saage, see on minu arvamus isiklikust kogemusest.
juuni 12, 2007 at 7:29 e.l. #117358savi_
MemberÄra raiska oma raha fatburnerile. Õigesti söömine põletab 110% tõhusamalt rasva kui mingi animal, fatburner 3000… Ärge kurjaks saage, see on minu arvamus isiklikust kogemusest.Fatburner on mõeldud rasvapõletust soodustava vahendina tarvitamiseks, aga mitte ainult üksi rasvapõletuseks. Kui ikka söömine paigas pole ja trenni ka ei tee, siis ei maksa fatburnerist ka midagi loota.
juuni 19, 2007 at 9:00 e.l. #117912unevenbog
MemberLoodan,et mõistlikke inimesi on ka kes ei hakka kohe,et kasuta otsingut ja siin on sellest räägitud,kasutasingi ..aga ei leidnud kuidagi kust antud toodet osta saan (Eat and Lose 3 ) panin tähele et väga palju kiideti just seda ..veel küsin et kas see on kapslite nõol,pulber või vedelik?Ehk annab keegi ka juhtnöörid kuidas ma antud tooteni jõuan ja kuidas seda tellida saan..on kellegil sellega kogemusi ja oli tõhus? Või soovitaksite hoopis Animal Cutsi?Palju päikest ja nautige suve täiel rinnal…ärge trenne unustage

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kasutasin paar kuuud tagasi BSN rasvapõletajat Thermonex
koos 2000kcal dieediga ja trenniga (5x nädalas aeroobset) võtsin esimese kuuga 10kg alla…
super toode minu arust .. ainuke kõrvalefekt oli see ,et magasin palju vähem … 6 tundi maksimum ,aga mingit väsimust ei tekkinud.
mõjus väga hästi aga purk maksab suhteliselt palju ja sellest jätkub väheks..
1 kuuga läks 2 purki ….
Ostsin siit samast fitness.ee poest ,hektel on need vist otsas aga küll need varsti tagasi müüki tulevad .
juuni 19, 2007 at 9:57 e.l. #117925kr2su
MemberMina kasutasin paar kuuud tagasi BSN rasvapõletajat Thermonexkoos 2000kcal dieediga ja trenniga (5x nädalas aeroobset) võtsin esimese kuuga 10kg alla…
super toode minu arust .. ainuke kõrvalefekt oli see ,et magasin palju vähem … 6 tundi maksimum ,aga mingit väsimust ei tekkinud.
1 kuuga läks 2 purki ….
Ostsin siit samast fitness.ee poest ,hektel on need vist otsas aga küll need varsti tagasi müüki tulevad .
10kg sisaldas puhast rasva või kadus lihtsalt kaal ?
seda võiks ka märkida
juuni 19, 2007 at 10:24 e.l. #117928M.M.
Member10kg sisaldas puhast rasva või kadus lihtsalt kaal ?seda võiks ka märkida
juuni 19, 2007 at 10:37 e.l. #117929rainisk
MemberMina kasutasin paar kuuud tagasi BSN rasvapõletajat Thermonexkoos 2000kcal dieediga ja trenniga (5x nädalas aeroobset) võtsin esimese kuuga 10kg alla…
1 kuuga läks 2 purki ….
Lihtsalt huvi pärast- palju sa enne kaalusid, et niii palju alla võtsid ? Ja kui palju rasvaprotsent langes selle ajaga ?
juuni 19, 2007 at 11:27 e.l. #117938unevenbog
MemberLihtsalt huvi pärast- palju sa enne kaalusid, et niii palju alla võtsid ? Ja kui palju rasvaprotsent langes selle ajaga ?rasvaprotenti pole kunagi mõõta lasknud kahuks
noo enne kaalusin umbes 87-88kg ja pikkus 189 .. ja olen üldiselt ikka vähe suurema kondiga..
peale thermonexi lõppu olin ka siis umbes 77-78 ..
Lihaste kaotusest nii palju ,et mul polnud suurt midagi … võibolla 10st kilost mingi 1kg oli lihast
juuni 21, 2007 at 9:24 p.l. #118134jänkuke
MemberTore,et on ka selliseid vastuseid kes tõesti jagavad oma kogemusi ja oskavad midagi soovitada..seda mul vaja oligi.
Aga siin on palju räägitud ka sellest “Eat and lose”’ist..et on kellegil sellega kogemusi ja on tulemusi ka andud..ega ma mõtlegi seda niisama näost sisse ajada ja siis loota midagi..trenn ja toitumine kõik paigas:) lihtsalt kaalulangust ei toimu
juuni 21, 2007 at 9:55 p.l. #118135Vägivaldur
MemberÜle 100 grammi rasva ööpäeva jooksul kaotada on suht raske. Seega kaotas 3 kilo rasva ja ülejäänud oli lihas ja mõistus : )No egas ainult need kolm asja inimesest siis kaduda saa. Inimese massi moodustab enamuses vesi ja seda kaob kõige rohkem. Toitumist tõsisemalt võtma hakates kaob esialgu kaal seni sooltes olnud stuffiga (mõtlematult õgides kasutab keha palju vähem toitu ära) ja keres kinni olnud vee arvelt. Kui esimene kräpp on välja saadud, siis kaalulangus aeglustub kordades, kuna keha kaotab edasi oma kaalu peamiselt sinu loetletud asjade arvelt.
Ise kaotasin u kuu või natuke rohkemaga u 8 kg. Mul ei ole küll pettekujutelma, et kadus 8 kg puhast rasva…
juuni 22, 2007 at 4:34 e.l. #118137hehee
MemberTrenn ja toitumine kõik paigas:) lihtsalt kaalulangust ei toimuJärelikult siiski ei ole paigas.
juuni 22, 2007 at 6:36 e.l. #118138M.M.
MemberNo egas ainult need kolm asja inimesest siis kaduda saa. Inimese massi moodustab enamuses vesi ja seda kaob kõige rohkem. Toitumist tõsisemalt võtma hakates kaob esialgu kaal seni sooltes olnud stuffiga (mõtlematult õgides kasutab keha palju vähem toitu ära) ja keres kinni olnud vee arvelt. Kui esimene kräpp on välja saadud, siis kaalulangus aeglustub kordades, kuna keha kaotab edasi oma kaalu peamiselt sinu loetletud asjade arvelt.Ise kaotasin u kuu või natuke rohkemaga u 8 kg. Mul ei ole küll pettekujutelma, et kadus 8 kg puhast rasva…
Ja millest see lihas enamuses siis sinu arust koosneb. Inimene ise koosnebki umbes 70 % veest.
juuni 22, 2007 at 6:52 e.l. #118139Vägivaldur
MemberJah, aga “lihase kaotamise” all ei mõelda siiski tavaliselt vee kaotamist.
juuli 4, 2007 at 2:29 p.l. #118864jänkuke
MemberSiin kirjutati,et kasutati BSN’i toodet Thermonex..leidsin selle toote ühelt teiselt lehelt kus see müügil on,panin tähele et Fitnessi lehele pole seda siiamaani ilmunud aga annan siis lingi et keegi targem ikka veenduda saaks,öeldes et tegu on õige tootega http://pood.sportlab.ee/product_info.php?c…_id=177…mulle mõistmatuks jäi see et purgil kirjas ,et 120 kapslit kuid kui lugeda sisaldust siis seal seisab kirjas et serveering 3 kapslit(sellest sain aru),kuid serveeringud purgis..see siis on et 40 päevaks umbkadudu?Et pole võimalik et neid on suuremaid ja väiksemais purke,et kui pugil ikkagi kirjas et 120 kapslit siis nii ka on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Hind seal tal 785 kr..mis hinnaklassis teise ostsite,saite odavamalt või maksite rohkem?Ootan vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2007 at 2:59 p.l. #118868M.M.
MemberSiin kirjutati,et kasutati BSN’i toodet Thermonex..leidsin selle toote ühelt teiselt lehelt kus see müügil on,panin tähele et Fitnessi lehele pole seda siiamaani ilmunud aga annan siis lingi et keegi targem ikka veenduda saaks,öeldes et tegu on õige tootega http://pood.sportlab.ee/product_info.php?c…_id=177…mulle mõistmatuks jäi see et purgil kirjas ,et 120 kapslit kuid kui lugeda sisaldust siis seal seisab kirjas et serveering 3 kapslit(sellest sain aru),kuid serveeringud purgis..see siis on et 40 päevaks umbkadudu?Et pole võimalik et neid on suuremaid ja väiksemais purke,et kui pugil ikkagi kirjas et 120 kapslit siis nii ka on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Hind seal tal 785 kr..mis hinnaklassis teise ostsite,saite odavamalt või maksite rohkem?Ootan vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See sama ta on. Eks iga üks peab ise katsetama palju ta neid päevas võtab. Kes kaalub rohkem, see tõenäoliselt rohkem. Kui võtta neid liiga palju või/ja liiga õhtul siis magama jäämisega võib probleeme tekkida nagu enamuste “rasvapõletajatega”.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.