Kiire hommikusöök.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kiire hommikusöök.
- This topic has 31 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 12 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2008 at 9:06 e.l. #10955
daman
MemberMilline oleks kiire ja toitev hommikusöök? Ajapiiriks seaks umbes 3 minutit, kõik võivad pakkuda. Eesmärgiks oleks siis teha selline tšempionide eine, mis maitseks suht OK ja mis sisaldaks piisavalt toitaineid, minimeerides samas söömiselel tehtavat ajakulu.
Hetkel minu variant (ka reaalselt kasutuses): Tabletid (toidulisandid), lonks oliiviõli, klaas mahla ja/või piima, pool maitsestamata kohupiima 5% (~200g) või 400g gefiluse maitsestamata jogurtit, mõni viil sinki. Vahel ka õun või avokaado otsa. Aega võtab söömine kokku umbes 2 minutit (suure õuna puhul pisut rohkem).
veebruar 11, 2008 at 9:44 e.l. #140109j6mm
Member2 minutiga on küll ränk lahmimine ju.. Pluss kui juba mingeid tablette kah võetakse, siis peaks ikka toekamalt sööma ju. Müsli jogurtiga nt.
veebruar 11, 2008 at 10:21 e.l. #140120jrx
MemberMa soovitaks sinna kohupiima sekka panna tilk jogurtit, nisukliisid ja kaneeli ja mõned rosinad ja kookoshelbeid ja varem valmis riivitud porgandit.
veebruar 11, 2008 at 12:56 p.l. #140142TANK
MemberKõige kiirema hommikusöögi saab koksist…
Kasutan ka ise seda… aga pärast seda hakkan õiget hommikusööki tegema.
veebruar 11, 2008 at 1:00 p.l. #140143AlanBStard
ModeratorMa soovitaks sinna kohupiima sekka panna tilk jogurtit, nisukliisid ja kaneeli ja mõned rosinad ja kookoshelbeid ja varem valmis riivitud porgandit.No on maiasmokk krt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tegelikult on mul üsna sarnane retsept vahel kasutusel.
Ja see Tanki süsteem ka.
veebruar 11, 2008 at 1:48 p.l. #140164daman
MemberMa soovitaks sinna kohupiima sekka panna tilk jogurtit, nisukliisid ja kaneeli ja mõned rosinad ja kookoshelbeid ja varem valmis riivitud porgandit.Plaan hea, samas ei meeldi mulle siin fraas “varem valmis riivitud”.
Mul tavaliselt käib kõik kähku, tarbin asjad otse pakist, kohupiima kaussi ei pane, pool tuubi pigistan kohupiimakreemist otse suhu, punnsuuga mahla/piima kõrvale ja tehtud. Õuna söön juba siis, kui ole nteel tööle. Samas, ega see vist oluliselt aega juurde lisa, kui ma mingi segu endale teeksin ja selle kuskile kaussi paneks ning lusikaga sisse kühveldaks.
Laske ideedel lennata! (P.S. koksi mõõtmine ja korralik šeikimine võtab rohkem aega kui mul kogu hommikusöögi tarbimine, seega koksid on out).
veebruar 11, 2008 at 1:54 p.l. #140167Samakamees
MemberRebid kodujuustul kaane pealt kugistad seda kõrvale rüüpad näiteks tomatimahla närid leiba ja pigistad otse pakist hapukoort peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 2:31 p.l. #140182bohemianrhapsody
MemberPraed muna, peale paned juustu ja kõrvale sööd leiba. Kui aega jääb väheks, siis tõused lihtsalt 5 minutit varem üles.
veebruar 11, 2008 at 2:33 p.l. #140184Henritamm
MemberMiks mitte tõusta paar minutit varem?

Edit: Ette jõuti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 2:36 p.l. #140185daman
MemberÄäh, 2 viimast soovitust imevad. Ei saa tõusta varem, sest magada on nii hea (see 5 minutit on nii valus, tõsiselt ka noh). Sama hästi ma võiksin endale korraliku hommikusöögi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 2:39 p.l. #140186undisputed
MemberÄäh, 2 viimast soovitust imevad. Ei saa tõusta varem, sest magada on nii hea (see 5 minutit on nii valus, tõsiselt ka noh). Sama hästi ma võiksin endale korraliku hommikusöögi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jäta siis vaps söömata. Kõik mred murtud. Pea tõusma ega sööma
veebruar 11, 2008 at 2:43 p.l. #140187daman
MemberEi see pole ka hea. Maksimeerime hommikusööki, minimeerime aega. Milline menüü on optimaalne?
veebruar 11, 2008 at 2:52 p.l. #140189jrx
MemberNo on maiasmokk krt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga tegelikult on mul üsna sarnane retsept vahel kasutusel.
Ja see Tanki süsteem ka.
Heh jah… kui pole vaja kaloraaži piirata ja hommik ka veel pealekauba… mulle meeldivad maitsvad asjad:) Kaneel on üldse superasi maitse andmiseks…
Anyway – rääkides porgandist, siis mina üldiselt riivin endale vabal hetkel köögikombainiga liitrise jäätisekarbitäie porgandit valmis ja siis võtan seda sealt kui vaja.
Üks mõnus ja lihtne ampsuretsept on mul veel:
(Eelistatavalt MuMuu) 4% kodujuust + (Salvesti) pohlasalat (96 kcal / 100 g) = NÄMMU!
veebruar 11, 2008 at 4:07 p.l. #140210Karu
MemberLaske ideedel lennata! (P.S. koksi mõõtmine ja korralik šeikimine võtab rohkem aega kui mul kogu hommikusöögi tarbimine, seega koksid on out).Minu jaoks on parim variant see, kui teen enne magamaminekut koksi valmis, hommikul kohe 2rgates v6tan ta kylmast, sinna juurde sepikut ja lonks oliivi6li v6i kreekap2hkli6li ja muidugi vitamiinid veega. Need on tegelikult esimesena.
veebruar 11, 2008 at 4:13 p.l. #140211SHOXi
MemberIssand, mis probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mine siis viis minutit varem magama. Kui ise laisk, siis ega teised ka ei saa aidata. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.