Skip to main content

Kohvi joomine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    anelka
    Member

Kui järgida menüüs Teie põhimõtteid ehk siis hoida süsivesikutega madalat profiili kas siis kohvi tohib juua? Lugesin, et kofeiin pidavat veresuhkru taset alandama – Atkinsi dieedil olles kofeiin keelatud. Ilmselt tänu türosiinile on mul hommikune ja lõunane kofeiini vajadus kadunud aga sooviks teada kas tohin endale tassikese hommikul lubada. Tänud.

jrx
    Member

Ilma suhkruta – vabalt.

anelka
    Member

selle jah unustasin täpsustamata, et kohvi all mõtlen – ilma suhkruta, piimata jne…

SiimN
    Member

Kui järgida menüüs Teie põhimõtteid ehk siis hoida süsivesikutega madalat profiili kas siis kohvi tohib juua? Lugesin, et kofeiin pidavat veresuhkru taset alandama – Atkinsi dieedil olles kofeiin keelatud. Ilmselt tänu türosiinile on mul hommikune ja lõunane kofeiini vajadus kadunud aga sooviks teada kas tohin endale tassikese hommikul lubada. Tänud.

Kohvi magusta meega…dieedi ajal ongi mesi minu jaoks ainuke asi,millega oma magusa isu ohjes hoian!:ph34r:

Karu
    Member

Minul on kohv üks praeguse dieedi lahutamatu osa. Isegi võiks öelda, et üks tähtsamaid komponente.

Muidu ma eriti kohvisõber ei ole olnud, aga nüüd võtan kaks-kolm tassi mustalt päevas ja abi on meeletu. Isegi maitsma on hakanud. Paneb hästi ainevahetuse tööle ja vere liikuma.

matti
    Member

Mulle kohv üldse ei istu,paneb südame taguma ja hingeldus tuleb peale.Eks see tuleb kõrgest vererõhust kah(85/135)

rapur
    Member

Et siis samuti VÄGA suur kohvisõber:P

MEE
    Member

Kohvi magusta meega…dieedi ajal ongi mesi minu jaoks ainuke asi,millega oma magusa isu ohjes hoian!:ph34r:

Magusa isu peaks kaduma kui õigesti valkudega mängida. St valgurikka toidupuhul ei tohiks “magusaisu” tekkida.

Ise joon kohvi poole tl suhkruga ja 3,5% piimaga

hehee
    Member

Magusa isu peaks kaduma kui õigesti valkudega mängida. St valgurikka toidupuhul ei tohiks “magusaisu” tekkida.

Huvitav, mul on tõsiseid probleeme piisava valgukoguse kättesaamisega, ent magusaisu pole. Kas see võib tulla sellest, et söön suhteliselt rasvast toitu?

Kohvi sisse panen küll mett ja koort ja see mesi ongi mu ainuke magus. Harva, kui kommi või kooki söön. Kohvi joon hommikuti ühe kruusitäie.

Must kohvi ja espresso on minu lemmikud.

Aile
    Member

Mul ka kohv hommikul (paar tassi, mille kangus kaldub ekspresso poole… vahest teen ka p2risekspressot) koos vahukoorega justkui kohustuslik :ph34r:

SiimN
    Member

Ise joon kohvi poole tl suhkruga ja 3,5% piimaga

Inimesi on erinevaid….erinevate vajadustega:) Lihtsalt enda dieedi ajal suhkur on out!:ph34r:

SiimN
    Member

Huvitav, mul on tõsiseid probleeme piisava valgukoguse kättesaamisega, ent magusaisu pole. Kas see võib tulla sellest, et söön suhteliselt rasvast toitu?

Kohvi sisse panen küll mett ja koort ja see mesi ongi mu ainuke magus. Harva, kui kommi või kooki söön. Kohvi joon hommikuti ühe kruusitäie.

Mesi rahuldab väga hästi magusavajadusi!:ph34r:

Aile
    Member

Mesi rahuldab väga hästi magusavajadusi!:ph34r:

Ma tean, mida t2hendab n2lg aga ei saa ma aru, mida t2hendab MAGUSAVAJADUS???

jrx
    Member

Vaata Aile, see on see, kui kõht isegi nagu tühi ei ole aga siuke tunne on, et tahaks midagi magusat :ph34r:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.