Kohvi joomine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Kohvi joomine
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
juuni 6, 2007 at 3:38 p.l. #10937
anelka
MemberKui järgida menüüs Teie põhimõtteid ehk siis hoida süsivesikutega madalat profiili kas siis kohvi tohib juua? Lugesin, et kofeiin pidavat veresuhkru taset alandama – Atkinsi dieedil olles kofeiin keelatud. Ilmselt tänu türosiinile on mul hommikune ja lõunane kofeiini vajadus kadunud aga sooviks teada kas tohin endale tassikese hommikul lubada. Tänud.
juuni 6, 2007 at 4:06 p.l. #116998jrx
MemberIlma suhkruta – vabalt.
juuni 6, 2007 at 4:27 p.l. #117002anelka
Memberselle jah unustasin täpsustamata, et kohvi all mõtlen – ilma suhkruta, piimata jne…
juuni 6, 2007 at 8:48 p.l. #117013SiimN
MemberKui järgida menüüs Teie põhimõtteid ehk siis hoida süsivesikutega madalat profiili kas siis kohvi tohib juua? Lugesin, et kofeiin pidavat veresuhkru taset alandama – Atkinsi dieedil olles kofeiin keelatud. Ilmselt tänu türosiinile on mul hommikune ja lõunane kofeiini vajadus kadunud aga sooviks teada kas tohin endale tassikese hommikul lubada. Tänud.Kohvi magusta meega…dieedi ajal ongi mesi minu jaoks ainuke asi,millega oma magusa isu ohjes hoian!
juuni 7, 2007 at 7:50 e.l. #117028Karu
MemberMinul on kohv üks praeguse dieedi lahutamatu osa. Isegi võiks öelda, et üks tähtsamaid komponente.
Muidu ma eriti kohvisõber ei ole olnud, aga nüüd võtan kaks-kolm tassi mustalt päevas ja abi on meeletu. Isegi maitsma on hakanud. Paneb hästi ainevahetuse tööle ja vere liikuma.
juuni 7, 2007 at 7:53 e.l. #117029matti
MemberMulle kohv üldse ei istu,paneb südame taguma ja hingeldus tuleb peale.Eks see tuleb kõrgest vererõhust kah(85/135)
juuni 7, 2007 at 8:00 e.l. #117030rapur
MemberEt siis samuti VÄGA suur kohvisõber:P
juuni 7, 2007 at 8:42 e.l. #117035MEE
MemberKohvi magusta meega…dieedi ajal ongi mesi minu jaoks ainuke asi,millega oma magusa isu ohjes hoian!
Magusa isu peaks kaduma kui õigesti valkudega mängida. St valgurikka toidupuhul ei tohiks “magusaisu” tekkida.
Ise joon kohvi poole tl suhkruga ja 3,5% piimaga
juuni 7, 2007 at 9:05 e.l. #117037hehee
MemberMagusa isu peaks kaduma kui õigesti valkudega mängida. St valgurikka toidupuhul ei tohiks “magusaisu” tekkida.Huvitav, mul on tõsiseid probleeme piisava valgukoguse kättesaamisega, ent magusaisu pole. Kas see võib tulla sellest, et söön suhteliselt rasvast toitu?
Kohvi sisse panen küll mett ja koort ja see mesi ongi mu ainuke magus. Harva, kui kommi või kooki söön. Kohvi joon hommikuti ühe kruusitäie.
juuni 7, 2007 at 9:22 e.l. #117040Laura Reisalu
MemberMust kohvi ja espresso on minu lemmikud.
juuni 7, 2007 at 3:29 p.l. #117061Aile
MemberMul ka kohv hommikul (paar tassi, mille kangus kaldub ekspresso poole… vahest teen ka p2risekspressot) koos vahukoorega justkui kohustuslik
juuni 7, 2007 at 4:16 p.l. #117065SiimN
MemberMagusa isu peaks kaduma kui õigesti valkudega mängida. St valgurikka toidupuhul ei tohiks “magusaisu” tekkida.Ise joon kohvi poole tl suhkruga ja 3,5% piimaga
Inimesi on erinevaid….erinevate vajadustega:) Lihtsalt enda dieedi ajal suhkur on out!
juuni 7, 2007 at 4:16 p.l. #117066SiimN
MemberHuvitav, mul on tõsiseid probleeme piisava valgukoguse kättesaamisega, ent magusaisu pole. Kas see võib tulla sellest, et söön suhteliselt rasvast toitu?Kohvi sisse panen küll mett ja koort ja see mesi ongi mu ainuke magus. Harva, kui kommi või kooki söön. Kohvi joon hommikuti ühe kruusitäie.
Mesi rahuldab väga hästi magusavajadusi!
juuni 7, 2007 at 4:31 p.l. #117067Aile
MemberMesi rahuldab väga hästi magusavajadusi!
Ma tean, mida t2hendab n2lg aga ei saa ma aru, mida t2hendab MAGUSAVAJADUS???
juuni 7, 2007 at 6:48 p.l. #117078jrx
MemberVaata Aile, see on see, kui kõht isegi nagu tühi ei ole aga siuke tunne on, et tahaks midagi magusat

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.