Skip to main content

Puusade juurest..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    rohula
    Member

Et nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,

umbes sealt

|

/ —siit

|

pmst niimoodi läheb küljelt allapoole ..

Mida tegema peaks?

daemonium
    Member

Et nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,

umbes sealt

|

/ —siit

|

Mida tegema peaks?

1.söömine korda(kui ise ei oska – telli toitumiskava)

2.aeroobne treening(või HIIT)

kuuliks
    Member

Kui võimalik, siis mine trenni. Siis on nii tulemusi kui ka endal enesetunne hea. Loomulikult on see kõik koos toitumisega vajalik.

asdfghjkl
    Member

Siin on toitumise kohta üks artikkel, mis seletab lihtsalt toitumis-aspekte:

http://www.takeaway.ee/default3.asp?id=9

Samas on siinsel fitnessi lehel otsingumootor, millega leiab palju toitumis-alast teavet, võid otsingusõnaks sisestada näiteks “lihtsüsivesik”, mida seal Arctic Cafe lehe jutus mainitakse, ja hiljem google’st sama otsingut teha. Selliselt need teadmised tulevad, ja kindlasti läheb veidi aega, aga öeldaksegi ju, et fraas “pole aega selle jaoks” tähendab tegelikult, et “pole prioriteetne minu jaoks”, seega kui miski huvi oluline on, siis tuleks tegeleda selle asjaga, ja sinu puhul soovitaks ka vaeva näha lihtsalt asjaga.

Olen ise programmeerimis-foorumites ca 10 aastat olnud, ja seal on alati hulganisti tulnud inimestele vastata “kasuta googlit”, sest jah, tuleb ise veidi lihtsalt uurida otsida kui asja ikka oluliseks peetakse, lahendused on nina all tavaliselt.

Mulle muidu see arctic cafe jutt seal meeldib, kuna on hea loetavusega, et loe seda ka muuhulgas.

rohula
    Member

Trennis ma käin, jõusaalis nimelt.

Olen harrastanud juba umbes 8 kuud.

Jooksmisega pole see ära läinud näiteks.

zwen
    Member

umbes sealt

|

/ —siit

|

Mida tegema peaks?

Sa mõtlesid külgedel olevaid sangasid?

daemonium
    Member

Trennis ma käin, jõusaalis nimelt.

Olen harrastanud juba umbes 8 kuud.

Jooksmisega pole see ära läinud näiteks.

Söömine vale.

Angel-liis
    Member

mkm…ma arvan et ta mõtles puusade peal olevat rasva….aga see on see koht minuarust kus kõige viimasena üldse midagi ära hakkab minema…ja aitab trenn ja toitumine nagu ikka…üks ilma teiseta ei anna soovitud tulemust..võibolla ilma trennita veel saab, aga tulemus pole nii ilus.

teedukas
    Member

kas oli siis sangadest jutt ? kui oli siis tahaks ka teada kuidas need ära saab võluda lihtsalt

scorpion666
    Member

kas oli siis sangadest jutt ? kui oli siis tahaks ka teada kuidas need ära saab võluda lihtsalt
    Xero
    Member

Sangasid pidavat tekitama ka külm. Kui külmal ajal lühikesi, nappe riideid kanda. Keha reageerib sellele ja moodustab just sinna suurem rasvapolstri.

rainisk
    Member

teedukas
    Member

Noh ära saab neid võluda rasvaimuga äkki ? (mitte, et ma seda soovitaks)

Aga võta seda ka arvesse, et (effektiivset) lokaalset rasvapõletust ei ole olemas.

ei sellist asja ei tee eluski . krt kõike saab ka spordiga teha

trennineiu
    Member

Kusjuures, kui mina siin oma kaalu korrigeerisin regulaarse trenni ja tervisliku toitumisega, võtsin alla 8 kilo. Nüüd kaalun 177 cm juures 59-60 kilo. Vähem nagu ei tohikski enam…aga väiksed sangad on ikka alles HAHAHA. Kuna grammigi enam alla ei lähe (olen proovinud), siis las nad olla. Mees ütles, et ongi hea, kui liiga kondine pole, et natuke naiselikkust ei tee paha

Jess13A
    Member

Siin on toitumise kohta üks artikkel, mis seletab lihtsalt toitumis-aspekte:

http://www.takeaway.ee/default3.asp?id=9

Samas on siinsel fitnessi lehel otsingumootor, millega leiab palju toitumis-alast teavet, võid otsingusõnaks sisestada näiteks “lihtsüsivesik”, mida seal Arctic Cafe lehe jutus mainitakse, ja hiljem google’st sama otsingut teha. Selliselt need teadmised tulevad, ja kindlasti läheb veidi aega, aga öeldaksegi ju, et fraas “pole aega selle jaoks” tähendab tegelikult, et “pole prioriteetne minu jaoks”, seega kui miski huvi oluline on, siis tuleks tegeleda selle asjaga, ja sinu puhul soovitaks ka vaeva näha lihtsalt asjaga.

Olen ise programmeerimis-foorumites ca 10 aastat olnud, ja seal on alati hulganisti tulnud inimestele vastata “kasuta googlit”, sest jah, tuleb ise veidi lihtsalt uurida otsida kui asja ikka oluliseks peetakse, lahendused on nina all tavaliselt.

Mulle muidu see arctic cafe jutt seal meeldib, kuna on hea loetavusega, et loe seda ka muuhulgas.

See antud link ei tööta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.