Skip to main content

Rinnalt surumine.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    rohula
    Member

Probleem on vat selles, et mul ei tule rinnaltsurumises jõudu juurde.

Olen 13 aastane ja surun rinnalt 66kg ning see rekord on püsinud suht mitu kuud, 3 või midagi sellist.

Et kas viga on nooruses või puhkuses?

Ei usu et puhkuses, sest teen 1x nädalas rinda.

Abi palun.

Kirjuta täpsemalt, milles seisneb su treening (mitte ainult rind, vaid ka muud lihased) ja kuidas sa toitud. Praeguse info põhjal ei oska küll midagi arvata.

rohula
    Member

No toitumisel ei ole mingit erilist programmi ja nii.

Aga kava on suht algeline,

Esmasp.

Rind, õlg, triitseps.

Kolmap.

Jalg, aga see ei ole eriti meelepeale, sest päkkade tõsted ja kükid kangiga on valusad, ja meie tingimustes pole pehmendusi ja värke .

Neljap.

Selg, Biits, Käsivärs(ei tee sest ranne pepus)

Noh, randme võiks pepust välja võtta – ebamugav ju nii trenni teha.

Aga kirjuta veel täpsemalt, milliseid harjutusi teed ja kui palju. Jaotus ise on normaalne.

Selle valulikkuse kohta kükkide ja päkaletõusu ajal ütlen ma niipalju: treeni algul väiksemate raskustega ja igakord lisa raskusi juurde (näiteks selles päkaletõusus). Iga nädal lisa natuke raskust juurde, kuid jälgi, et jõuaksid teha kordusi vajalikus mahus. Mõne aja pärast märkad, et kangi hoidmine turjal enam valu ei tekita. Organism harjub ära. Varsti suudad turjal hoida oluliselt rohkem, kui jõuaksid kükkida. Kui aga kasutad pehmendusi, siis jääbki valusaks.

rohula
    Member

Rind – tavapink 4×4 , kaldpink 4×4

Õlg – kahe hantliga eest tõstes 4×10-12 , kukla tagant tõstes 4×12

Triitseps – plokil 4×10, prantsuse surumine 4×8

Selg – ploki tõmbed istudes4x8 ja püsti 4×8 , hantliga jalg vastu pinki 4×12

Trapets – hantlitega õlgade tõste 4×10

Biitseps – kangiga 4×4, kaldpingil 4×10

Jalga ma ei viitsi kirjutada, seal on kõik sees, päkkade tõsted, kükid jne.

Tänaseks aga magama, lugesin et peab magama 7-9 tundi, aga noo, täna läks peeesse, homme kool kaa.

Võiks siis proovida mingeid uusi harjutusi sisse tuua ja kindlasti võiks proovida lamades surumist teha püramiidina. Ja üleüldse rohkem vaheldust, see mõjub arengule hästi.

Tehnika peab loomulikult olema õige, aga millegi pärast tundub mulle, et AINULT vales tehnikas probleem peituda ei saa. Kui mina veel noor ja loll olin ja surumist rinnapõrkega (mis ongi vale tehnika) tegin, siis ikkagi arenesid need vale tehnikaga tulemused küll ja küll. Hiljem hakkasin tegema õigesti ja ei ütle, et areng oleks kiiremaks läinud. Muidugi läksid esialgu tulemused alla, sest õigesti teha on raskem, aga arengu kiiruses erilisi muutusi ei märganud. Pigem on vastupidi – viimasel ajal on lamades surumise areng aeglustunud, kui rekord on 140 lähedale jõudnud. Aga see peaks olema normaalne, sest suuremate raskuste juures on juba raskem edasi areneda.

Andree
    Member

mina ei nimetaks põrkega surumist valeks.. Ma teen nädalas kaksorda rinda, esimesel päeval teen põrketa ja teisel põrkega..ja arengu üle küll kurta ei saa.

rohula
    Member

Tehnikas ei tohiks viga olla.

Võtan kangi tugidelt, lasen alla aga mitte nii et vastu rinda põrkuks, lihtsalt õrnalt vastu rinda ja surun üles.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.