Mure selline, et tahaksin kaalu alandada, aga kuidas? Hetkel on trennikava selline: käin 4korda nädalas trennis – 2 korda aeroobikas ja 2 korda jõusaalis. Ja siis veel teadmatusest selline küsimus, et kas kiirkõnd alandab kehakaalu rohkem kui jooks?
Ma ei tea kuidas on kaalu vähendamisega,kuid kaalu juurde saamine käib samuti väga vaevaliselt…kõige tähtsam,et eesmärk oleks ja pingutada…pingutada…siis tulemused kindlasti kiiresti tulema…korralik toidukava ja korralikult koormust jõusaalis…suveks oled kindlasti kõvasti alla võtnud ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
on tõesti ka minu kogemuste järgi asja võti – katsu üles leida need toiduained, mis on väikese rasvasisaldusega (kuni 3%), annavad samas vajalikke aineid ning mis väga oluline – sulle ka maitsevad. Olgu tahtejõud kuitahes suur, ebameeldivate toitude juures saab see ühel hetkel ikkagi otsa. Mina leidsin paar väga head asja näiteks Saleda valmistoodete hulgast. Ja jooksmine on ülimalt tõhus – eriti kui seda värskes õhus ja naudinguga teha ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Iti, püüa toituda tervislikult ja tasakaalustatult. Vaata üle oma päevamenüü, jälgi, et saaksid piisavlt nii süsivesikuid, valke kui ka rasvu. Lihtne nipp – hommikul tarbi palju süsivesikuid (pudrud, täistera leib, müsli jms.), sest jõuad ilusti need päeva jooksul ära kulutada. Õhtul hoia süsivesikutega tagsi, eelista jogurteid, kohupiimasid, kodujuuste jms. Tähtis on ka see et totuksid regulaarselt!!!