toitumiskavad dieedi ajal..
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » toitumiskavad dieedi ajal..
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
salver.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2007 at 2:54 p.l. #10859
rait000
Membervõiksite siia panna oma kavasid üles,kes mida sööb…ja kirjutada juurde kuidas mõjunud on…äkki leian endalegi midagi sobivat..eesmärgiks siis hetkel lihase säilitamine ja paar kilo tahaks ikka alla võtta ka..
mai 29, 2007 at 3:16 p.l. #116497ROtter
Membervõiksite siia panna oma kavasid üles,kes mida sööb…ja kirjutada juurde kuidas mõjunud on…äkki leian endalegi midagi sobivat..eesmärgiks siis hetkel lihase säilitamine ja paar kilo tahaks ikka alla võtta ka..Usu mind, sinu pikkuse ja kehakaalu juures ei ole mõtet alla võtta.
mai 29, 2007 at 3:19 p.l. #116499PT London
MemberUsu mind, sinu pikkuse ja kehakaalu juures ei ole mõtet alla võtta.Kus need andmed olid?
mai 29, 2007 at 4:02 p.l. #116503ROtter
Membervõiksite siia panna oma kavasid üles,kes mida sööb…ja kirjutada juurde kuidas mõjunud on…äkki leian endalegi midagi sobivat..eesmärgiks siis hetkel lihase säilitamine ja paar kilo tahaks ikka alla võtta ka..Ma andsin sulle ju mitu kaloriarvutit, sisesta sinna teised andmed ja saadki teada, kui palju vähem pead kaloreid tarbima, et kehakaal langeks.
mai 29, 2007 at 4:41 p.l. #116505rait000
Membertahaks kõhulihaseid nähtavamaks saada..kõhuümbrus mulle kohe üldse ei meeldi..tahaks lihtsalt näha mõnda toitumiskava..sest ma pole dieeti pidand kunagi..sügisest saati massi kasvatanud..enne ma kaalusin umbes 67 kilo…nüüüd kaalun 84..vanust 17.kaloreid ma pole kunagi arvestanud,ega ei oskagi.oldman..äkki saaksid anda uuesti selle kaloriarvuti lehe,ära kadus kuskile..eks ma siis ürita midagi kokku panna endale.
mai 29, 2007 at 4:46 p.l. #116507rait000
Memberalati olen söönud tunde järgi,ja lihas mul niimoodi kasvab..kuna tuleb suvi siis ei ole mul võimalust käia koguaeg jõusaalis arvatavasti kolm kuud ..ja massi nii ei kasvata..sellepärast tahangi see kolm kuud tegelda reljeefi parandamisega..ja kui sügis kätte jõuab ja kool algab siis jälle täie rauaga massi edasi kasvatama.
mai 29, 2007 at 5:03 p.l. #116508ROtter
Membertahaks kõhulihaseid nähtavamaks saada..kõhuümbrus mulle kohe üldse ei meeldi..tahaks lihtsalt näha mõnda toitumiskava..sest ma pole dieeti pidand kunagi..sügisest saati massi kasvatanud..enne ma kaalusin umbes 67 kilo…nüüüd kaalun 84..vanust 17.kaloreid ma pole kunagi arvestanud,ega ei oskagi.oldman..äkki saaksid anda uuesti selle kaloriarvuti lehe,ära kadus kuskile..eks ma siis ürita midagi kokku panna endale.mai 30, 2007 at 8:07 p.l. #116600maximus89
Memberma plaanin hakata sööma umbes nii:
hommikul – neljaviljapuder
3 tundi vahet
lõunaoode – väiksem praad
3 tundi vahet
lõuna – kanafilee või koib võibolla ka riisi
3 tundi vahet
õhtuoode – pakk kodujuustu
enne magama minekut kaks keedumuna.
Pole veel kaloreid kokku liitnud
mai 30, 2007 at 8:14 p.l. #116601maximus89
Memberumbes 2000 kilokalorit, noh baasainevahetuse katab ära pluss valke saab ka oma 140 grammi, minule piisavalt, ainult rasva on vähe 60g.
mai 30, 2007 at 10:29 p.l. #116610MEE
Membertahaks kõhulihaseid nähtavamaks saada..kõhuümbrus mulle kohe üldse ei meeldi..tahaks lihtsalt näha mõnda toitumiskava..sest ma pole dieeti pidand kunagi..sügisest saati massi kasvatanud..enne ma kaalusin umbes 67 kilo…nüüüd kaalun 84..vanust 17.kaloreid ma pole kunagi arvestanud,ega ei oskagi.oldman..äkki saaksid anda uuesti selle kaloriarvuti lehe,ära kadus kuskile..eks ma siis ürita midagi kokku panna endale.võ-ta e-ra-tree-ner!
mai 31, 2007 at 7:25 e.l. #116627salver
Memberolen proovinud sellist dieeti:
6.30-6.45 1sl oliiviõli, 150g joogijogurtit, 75g müslit, apelsin v greip
9.15-9.30 80g täisterahelbeid (kuivaine veega pudruks) rosinatega, peotäis pähkleid (kreeka, mandlid)
11.40-12.00 100g kodujuustu 4%, 100g kanafileed, ca 150g toorsalatit (võimalikult mitmekesine)
15.00-15.20 sheik (200g piima 2%, 100g naturaalset kohupiima 0,1%, maasikaid)
18.00-18.20 150g kanafileed, 200g toorsalatit
trenn 20.30-22.00
23.00 (pärast trenni) – 1sl oliiviõli, 150g kana- v kalafileed, pool banaani, peotäis rosinaid, 150g toorsalatit
pole just midagi erilist, ehk üldine kaloraash pole just väga väike.
niimoodi toitusin ca 3 nädalat, misjärel tasapisi vähendasin veelgi süsivesikute koguseid, kuni ajani, mil tundsin terve päeva suurt väsimust, tegin tihedamini puhkepäevi ja tunnetasin meeleolu langust (sain süsivesikuid ainult rosinatest, hommikusöögist ja poolest banaanist pärast trenni)…..lõpuks loobusin. Tulemuseks oli see, et ajal, mil hakkasin seda kava järgima, kaalusin 87kg (pikkus 184cm), ning 2 kuud hiljem 81-82kg. Praegu on kaal püsinud 83-84kg tuuris, kuid suurema koguse süsivesikute abiga on treeningmahud tõusnud, enesetunne väga hea ja reljeef läheb tasapisi paremaks….niiet olen aru saand, et minu puhul selline valgudieediga enesepiinamine ei sobi. Tean ka, et sellistegi koguste tarbimine ajab mõne kiiresti “paksuks”….sellepärast ei tasugi teiste dieetidest väga eeskuju võtta, sest mis sobib ühele, ei sobi teisele. Olen ka enda arvates ülikiire ainevahetusega, sest olenemata toidu kogusest, läheb kõht vähemalt 3 tunni möödudes juba nii tühjaks, et mao appihüüded summutavad juba mu enda hääle.
Praegu järgin ülal kirjeldatud kava nii palju, et iga toidukorra kogus on veidi kasvanud ja juurde on tulnud kartul ja tatar (trennipäevadel rohkem, puhkeajal vähem). Samuti asendan pudru tihti täisteraleiva ja kalkunifileega. Lisaks pea ülepäeviti üllatan ka mõne saiakese muu sellise rämpsuga….kiire ainevahetusega saab seda õnneks lubada.
Jõudu
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.