Skip to main content

Jooksmine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jooksmine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Aken
    Member

Kas aeroobseks trenniks oleks mõtekas joosta kui jõusaalis on eesmärk võimalikult palju massi koguda. Olen 173 ja kaalun 54kg, seega puhas liha ja kont, rasva pole ollagi. Kui ma hakkan jooksma, kuidas see kaalule mõjub? Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.

hehee
    Member

Kas aeroobseks trenniks oleks mõtekas joosta kui jõusaalis on eesmärk võimalikult palju massi koguda. Olen 173 ja kaalun 54kg, seega puhas liha ja kont, rasva pole ollagi. Kui ma hakkan jooksma, kuidas see kaalule mõjub? Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.

Rasvapõletusele mõjub küll ülihästi, vähemalt minu puhul.

salver
    Member

jõusaali kõrval peab kindlasti aeroobset (sinu puhul nt kerge jooksmine madalal pulsil) tegema. Piisaks 2-3 korrast 30min korraga nädalas. Kuid põhirõhk peab olema massi kasvatamisel kindlasti jõusaalitreeningul ja toitumisel.

matti
    Member

Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.

Kui salis ei meeldi vändata,siis miks sa ei vänta maastikul?See palju mõnusam,ma ise ei viitsi jälle jooksmist teha,aga rattasõit on minu meelest väga mõnus.Iseasi muidugi,kui jalgratas puudub.

Aken
    Member

Jalgrattasõit ei pidand hea olema kui ei ela just kuskil väga ühtlase maastiku juures. Siin nõmmel suht künklik. See toob kaasa pulsi kiire tõusu ja paneb tahtma pausi teha. A kui ma siiski hakkaks jooksme ega ma kaalust selle tõttu alla ei hakka võtma? Siin nõmmel hea joosta suusa rajal.

Kuskohast saaks pulsimõõtjat osta, mida saaks jooksmise ajal kasutada. Kuidas nende hinnad umbes on.

hehee
    Member

A kui ma siiski hakkaks jooksme ega ma kaalust selle tõttu alla ei hakka võtma?

Mille arvelt Sa seda massi tahad? Rasva?

Aken
    Member

Lihase arvelt, rasva ei ole õnnestunud mul saada olenemata sellest, mida ja kui palju söön. Kui trenni ei teinud ja sõin mida tahtsin, ei tulnud kaalu üldse juurde. Läksin trenni, tuleb kaalu juurde. Jõusaalis praegu 3. kuu, eroobset pole veel teinud a peaks vist jooksmas hakkama käima kord nädalas vähemalt.

kent
    Member

Jooksmas tasuks kindlasti käia

rait000
    Member

jooksmas tasub jh käia..aga MASSIPERIOODIL pole vaja palju aeroobset teha..söö treeni ja puhka,siis saad oma massi..massiperioodil ei tohiks jooksmine su kaalu mõjutada kui sa muidugi vastavalt sööd.piisab kui käid jooksmas paar korda nädalas praegu..

inside14
    Member

Massiperioodil tuleb siiki ka aeroobset teha! Eesmärgil hoida süda tervena selle suure õgimise ja raske trenni kõrval!

eintsius
    Member

Aeroobne treening sunnib organismi jõusaali kõrvalt ainevahetust intensiivistama. See kulutab küll natuke lihasmassi maha, kuid kui lõpetada jooksmine pärast mingit treeningstaazi, siis on ainevahetuse arengu eeldused paremad ning lisaks on vereringe arenenud ja süda tugev.

asd112
    Member

natuke ot aga tekis tahtmine jooksma hakata kuni suve veel on, see aasta on trenn täiesti käest ära läinud ja kilosi on tulnud ikka julgelt juurde(alkohol jms rasvased toidud)

mingi kooliaasta alguses hakkan jõusaalis käima , ja tellin kava.

preagu tahaks teada palju oleks norm jooksta ? ja mida/millal/kui palju sööma peaks ? enne kooli mingit jõutrenni pole plaanis teha, lihtsalt ~5-7 kilo alla võtta

popwar
    Member

Käia ikka vähemalt paar korda jooksmas, see õgmine ja (loodetavasti) kõva jõusaali trenn, siis vaja süda kaa ikka nö järgitreenida ja küll see jooksmine sul jõusaalis kaa aitab, võhma parandab kindlasti.

theONE1
    Member

Siin mainiti ka seda juba, aga jah kui sa oled koguaeg treeningul anaeroobses, siis hakkab ühel hetkel su organism järlee andma. Treenima peab ka hapnikutarbimiselundkonda, mis tagab ka parema arengu!

Anonüümne
    Guest

aga kui tihti käia nädalas jooksmas? praegu jõusaal suletud minu kandis, siis käin ülepäeviti jooksmas ja teen kodus trenni nii palju kui võimalik, seda ka ülepäeviti.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.