Juuksed nõrgad!
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Juuksed nõrgad!
- This topic has 52 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
eufooria.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2007 at 6:09 p.l. #10836
ebyem
MemberOlen neiu, keda on õnnistatud parajalt lihaselise kehaga. Olin sportlik juba kooli aegadest saati. Armastan ka jõusaali ( hetkel küll tervislikel põhjustel ei ole käinud jõusaalis oma aasta). Kuna juuksed nagu me teame koosnevad peamiselt proteiinist, siis vajavad juuksed tugevad olemiseks proteiine. Panin tähele, et kuni 9nda eluaastani olid mul tugevad paksud juuksed, aga siis hakkas juukseid vähenema. No kohe juurtest langesid, mitte ei läinud keskelt katki. Kas arvan õieti, et kuna mu kehas on päris suur osa lihast, mis kasutab mu proteiini toidust ära ning see ei jõua enam lihtsalt juusteni. Kui hakkasin, jõusaali trenni tegema, siis langes juukseid veel rohkem välja. Kas on ka Teil, kallid foorumi külastajad, samasuguseid tähelepanekuid? Ja kas lahenduseks oleks süüa toidulisana proteiini juurde või on mingit muud lahendust sellele. Suvel olen alati rohkem liikuvam ja kaalun ka jõusaali uuesti oma plaanidesse paigutada ( ei suuda lihtsalt eemal olla). Küüned on tugevad ja ilusad alati olnud!!! Kui kellelgi on lisa küsimusi, mis aitaks siin lahendust leida, küsige julgelt
mai 26, 2007 at 6:13 p.l. #116283matti
MemberPeale proteiini on ka teisi asju ,mis juukseid tugevana hoiavad.Võib olla on sul hoopis neist puudus?
mai 26, 2007 at 6:15 p.l. #116284ebyem
MemberPeale proteiini on ka teisi asju ,mis juukseid tugevana hoiavad.Võib olla on sul hoopis neist puudus?
mai 26, 2007 at 6:27 p.l. #116288matti
Memberhttp://www.derma.ee/articles.php?id=31
Vaata,ehk aitab:D
mai 26, 2007 at 6:36 p.l. #116291ebyem
Memberhttp://www.derma.ee/articles.php?id=31Vaata,ehk aitab:D
Tänud info eest. Leidsin sealt põhjused, mis ma kindlasti omaks võtan. Kehvveresus, rauda veres vähe. See oli ka põhjus, miks olen pidanud pausi trennist. Olen inimene, kes ei tarvita ravimeid põhimõtteliselt. Peab siis üles leidma B12 ja raua parimaid, puhtamaid toidulisandeid või, mis iganes kujul nad on.
mai 26, 2007 at 6:40 p.l. #116294matti
MemberKas sa liha sööd ikka piisavalt?Sealt saaks ka omajagu rauda,eriti loomalihast.Palju on su päevane lihaannus?Vasta ausalt
mai 26, 2007 at 6:46 p.l. #116295ebyem
MemberKas sa liha sööd ikka piisavalt?Sealt saaks ka omajagu rauda,eriti loomalihast.Palju on su päevane lihaannus?Vasta ausalt
mai 26, 2007 at 6:55 p.l. #116298ROtter
MemberTänud info eest. Leidsin sealt põhjused, mis ma kindlasti omaks võtan. Kehvveresus, rauda veres vähe. See oli ka põhjus, miks olen pidanud pausi trennist. Olen inimene, kes ei tarvita ravimeid põhimõtteliselt. Peab siis üles leidma B12 ja raua parimaid, puhtamaid toidulisandeid või, mis iganes kujul nad on.Ferromax ja Berocca.
mai 26, 2007 at 7:01 p.l. #116299ebyem
MemberFerromax ja Berocca.Berroccas on ju muid vitamiine ka sees. Kas ei peaks erinevaid lisandeid erinevatel aegadel manustama, päeva jooksul? Kõik mis algab sõnaga Multi ei veena mind nende heas toimes. On öeldud, et magneesiumit peaks ka võtma raua lisandi kuuri ajal, muidu ei jää raud püsima.
mai 26, 2007 at 7:23 p.l. #116301ROtter
MemberBerroccas on ju muid vitamiine ka sees. Kas ei peaks erinevaid lisandeid erinevatel aegadel manustama, päeva jooksul? Kõik mis algab sõnaga Multi ei veena mind nende heas toimes. On öeldud, et magneesiumit peaks ka võtma raua lisandi kuuri ajal, muidu ei jää raud püsima.Paljusid vitamiine ja mineraalaineid tuleb võtta kombineeritult, et tagada vastavate raku ainevahetusprotsesside süsteemne biokeemiline mõjutamine.
B12 -vitamiini peaks tarvitama koos C-vitamiini, foolhappe, inositooli, püridoksiini kaltsiumi, raua ja kaaliumiga.
mai 26, 2007 at 8:06 p.l. #116302alr89
MemberMa pesen juukseid 3x päevas ja 2x päevas föönitan nii juba 2 aastat ja juuksed on ikka hästi paksud ja tugevad samuti ei ole probleemi, et juuste otsad katki läheksid.
mai 26, 2007 at 10:57 p.l. #116306Xero
MemberJuuste värvimisega ei tohi samuti üle pingutada ( juhul kui teema algataja värvib ).
mai 27, 2007 at 6:40 e.l. #116310ebyem
MemberJuuste värvimisega ei tohi samuti üle pingutada ( juhul kui teema algataja värvib ).Ei värvi juba pea aasta. Lasen puhata. Enne seda värskendasin värvi nii iga kolme kuu tagant. Ei ole tihti.
mai 27, 2007 at 4:55 p.l. #116344