Skip to main content

Protein No1

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Protein No1

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Ott Kiivikas
    Member

Lihtsalt teadmiseks, et Roccal Mare Sportlandis on seda toodet veel 8 pakki järgi, mujalt on hetkel otsas. Kui on kellegil soovi käige läbi.

R.Tamm
    Member

Lihtsalt teadmiseks, et Roccal Mare Sportlandis on seda toodet veel 8 pakki järgi, mujalt on hetkel otsas. Kui on kellegil soovi käige läbi.

Tallinnasse tulen nädala pärast, aga siis ei pruugi enam alles olla. Kas on ette näha, et kas ja millal NO1-te oleks võimalik nt elektroonilisel teel tellida. Minu arvates on selle toote näol tegemist hea kombinatsiooniga vadaku- ja kollageenvalgust.Ette tänades!

SiimN
    Member

Millal uut laadungit oodata on?

Ott Kiivikas
    Member

ma loodan, et peale vahepealset pausi peaks juunis tulema- vast enne jaanipäeva

Ka minuarust on tegemist hea kombinatsiooniga, saab nii liigestele kui lisavalgu kätte, üks väheseid liigesetoite, mis minul on aidanud põlvedel paraneda.

Kaspar90
    Member

+ Minujaoks ka päris suure maitseelamusega. Mulle isiklikult on NO.1 maitse poolest kõige paremini meeldinud.

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.