Skip to main content

Tahan teada.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kui ma olen ülekaaluline siis suvel kui ma võtaksin nt 20-30kg alla siis oleks see mu tervisele kahjulik?

Kristjan
    Member

Kui ma olen ülekaaluline siis suvel kui ma võtaksin nt 20-30kg alla siis oleks see mu tervisele kahjulik?

kuidas sa seda teeksid üldse?

MEE
    Member

ülimalt kahjulik ja Su nahk jääks rippuma ( st ta ei jõuaks nii kiirelt tagasi tõmmata )

10kg kuus on palju.. 3kg on väidetavalt optimaalne, alla selle on ok, üle selle on palju

kakur007
    Member

Seda tahaks kyll teada kuidas sa seda teeksid… ?

Tean isiklikult inimesi, kes on võtnud 20-30 kilo suvega ja ei jäänud neil midagi rippuma.

Ja miks kedagi imestab see, et inimene võib võtta 20-30 kilo 3 kuuga? See ei ole üldsegi mitte ebareaalne. Iseküsimus on muidugi see, kas ka kasulik. Parem oleks muidugi tasa ja targu. Aga võimalik on see küll ja ära sa ilmselt ei sure.

MEE
    Member

küsimus pole mitte “erandites” vaid inimeses kes tuleb küsima sellist küsimust…. ilmselgelt ei tea ta treeningust suurt midagi… aga no las alessandro räägib

Ma ei öelnud, et kiire kaalust alla võtmine on hea mõte. Ma ütlesin, et nahk ei pruugi rippuma jääda.

greenu
    Member

tervislik pidi olema keskmisele inimesele 0.5 kilo nädalas ….

nahk pidi uuenema inimesel 5 nädalaga seega rippuma jäämine ei tohiks väga suur probleem olema ….

daemonium
    Member

ülimalt kahjulik ja Su nahk jääks rippuma ( st ta ei jõuaks nii kiirelt tagasi tõmmata )

10kg kuus on palju.. 3kg on väidetavalt optimaalne, alla selle on ok, üle selle on palju

Ära nüü inimest ära hirmuta.Ei pruugi midagi rippuma jääda.

Aga tõesti,no ei soovita sellist tempot.Ei või iial teada,kuidas organism taolisele shokile reageerib.

Ntx võib teatud elualadel füsioloogiline aktiivsus kasvada suurusjärgu võrra – mis võib muutuda probleemiks …,

MEE
    Member

hmm, no ma tuginesin oma arvamusel 130kg eluka puhul kellel on ca 50kg sellest rasv kui mitte rohkem. Kui see kogus maha võtta 3 kuuga siis on kindlasti mure nahaga. Effekt on ligilähedane sünnitanud naisega, kellel kõhupiirkonnas see nahk küll ei taha tõmbuda 5 v 10 v isegi 15 nädalaga

Asjalik
    Member

Mina arvan, et nii kiire kaalukaotuse juures on rippuv nahk kõige väiksem probleem.

Tervis saab paraja hoobi.

Andree
    Member

Mul üks kurb jutt selle kaalualandamisega.. Mu onu kaalus 130 kg..Tal tekkisid tervise hädad, sellised pisemda..ta otsustas kaalust alla võtta. Võttis poole aastaga 80kg peale..tõesti muutus oli meeletu ta oleks nagu 20 aastat nooremaks saanud.. Aga asi lõppes kurvalt. Tal langes vererõhk meeletult madalaks..ja kord jälle kõrgeks..kõik lõppes sellega, et selle aasta alguses, Jaanuaris, kukkus ta keset päeva kokku infarkti tõttu ja lahkus siit ilmast:S:S:S

Liinu
    Member

nii suur kaalu kaotus võib jätta küll nahka rippuma… muidugi mitte nii nagu ühes reporteri dokumentaal filmis (oli vist)… aga välja veninuks võib jääda küll..

näide.. minu tädi kaalus u 80kg kui tal tekkisid maohaavandid, mille tõttu ta ei saanud enam korralikult süüa ja ei saa siia maani paljusid asju süüa..hetkel kaalub ta u 55kg, aga on kaalunud ka 47kg… Haiguse ilmsiks tuleku perioodil võttis ta alla 10-15 kg kuus…

Minu tädil on hetkel nahk välja veninud ja kortsus.. nahk ei ole trimmis

Soovitan kasutada kaalust allavõtmisel ka trimmivat kehakreemi.. naiste puduaaris on neid leida väga palju. paremad on tselluliidi kreemid. pole tõestatud, et nad tselluliidi vastu aitavad, aga naha teevad hästi pehmeks, siledaks ja trimmi. ühegi lihtsalt trimmiva kehakreemiga pole ma saavutanud nii head tulemust (Y)

Siin mängib rolli ilmselt ka su tädi vanus. Noorema inimese puhul ei tohiks see probleem nii hull küll olla.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.