Skip to main content

Toitumis/treeningkavad & ülekaalulisus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toitumis/treeningkavad & ülekaalulisus

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kas fitness.ee tellitavad toitumis ja treeningkavad on mõeldud kõikidele, ükskõik mis eesmärgi nimel või rohkem neile, kes tahavad lihasmassi kasvatada.

Asi selles, et olen ikkagi tõsiselt ülekaalus ja tahaks kaalu langetada.Tahaks muuta oma toitumisharjumusi ja suveks ka ikkagi liikumist. Olen meessoost, 17, pikkust vast miski üle 180 cm ja kaalu mingi 130kg vähemalt, polegi ammu kaalunud. Jooksimine koormab põlvi. Suvel oleks hea aeg maha võtta ja korralikult toituda + liikuda.

Ma tean ka, et see sõltub inimesest, aga mis võiks olla reaalne, minimaalne võimalik kaal, mida saavutada suvega. Ma tean, et need asjad nii kiiresti ei toimi…

Ütleme nii, et Juuni keskelt, veidi varem saaks aktiivselt hakata tegelema?

Ehk on veel kellegil soovitusi, kogemusi?

painkiller
    Member

Muidugi saab siit ka, pead lihtsalt täpsustama mida soovid! Tervise koha pealt on hea nädalas 0,5 kg maha võtta, aga kui kaal on nii suur siis tuleb kindlasti rohkem.

MEE
    Member

ma siiralt tahaks Sulle öelda, et usu endasse ja proovi ja tee ( et siis treeni ja toitu ) AGA ma ütlen ausalt, et selleks, et selline kuur läbi teha ( 130kg kukkuda vähemalt 30 ajapikku ) on väga pikk ja väga raske ning laastav kogemus, seega Sul oleks vaja kindlat tuge kes Sind inspireerib ja aitab ja jälgib su progressi. Seega – kui vähegi võimalik – VÕTA ENDALE ERATREENER. St las paneb treening-ja toitumiskava kokku. Käi kuu aega 2-3 korda nädalas tema käe all tegemas, et tehnikale pihta saaks natukenegi.

Aga raske see tee on ja müts maha, et adud probleemi ja sellega tegelda tahad

anelka
    Member

Erareenerit asendab edukalt ka fitness.ee. Kasuta otsingut ja loe artikleid (Fred Antson jne).

MEE
    Member

Erareenerit asendab edukalt ka fitness.ee. Kasuta otsingut ja loe artikleid (Fred Antson jne).

ära aja lolli juttu, see on sama kui öelda, et jalgpalli saab raamatust selgeks

Loomulikult võivad seda teenust kasutada kõik! Tean inimesi, kes trenni üldse ei tee, kuid söövad Fitness.ee treeneri koostatud toitumiskava järgi–asi toimib ja nad tunnevad end väga hästi. Kirjelda võimalikutl täpselt, mismoodi Sa praegu toitud ja liigud, millised on Su harjumused toitumise vallas, magamamineku ajad, söögiajad mis maitseb ja mida ei suudaks üldse süüa jne, ja Sulle saab koostada tervisliku toitumise kava just Sinu vajadusi arvestades!

Kui tahaksid suvel alustada ka jõusaalitreeningutega, siis loomulikult võiksid algul kellegiga koos teha, kes Sind suunaks ja õige tehnika ette näitaks- sellest on väga palju abi! Aeg-ajalt mõned korrad eratreeneriga koos treenida ei maksa palju, samas võib sellest Sulle kasu olla aastateks, kui endal vähegi huvi ja tahtmist on.

Ei maksa arvata, et see kaalust alla võtmine nii keeruline tegevus on. Esialgu kukub kaal päris kiiresti ja ilma suure vaevata. 130-lt 110 peale saada ei ole üldse raske. Raskem on hiljem näiteks 90-lt 80-le saada. Loomulikult nõuab see teatud pingutusi, kuid ei ole mõtet arvata, et see on liiga raske ja sa ei suuda. Suudad!

Aga jah, eratreenerit oleks sul vaja küll.

daemonium
    Member

ära aja lolli juttu, see on sama kui öelda, et jalgpalli saab raamatust selgeks
    Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.