C-vitamiini kogus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » C-vitamiini kogus
- This topic has 12 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
anelka.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2008 at 9:44 p.l. #10763
Tuki
MemberTere!
Küsimus oleks siis C-vitamiini koguse kohta. Mul on need nagu drazheedena, et sellised väiksed pallikesed. Pakil on kirjas, et päevas max 2 drazheed, 1 drazhee sisaldab 50mg vitamiini. Päevast kogust ei tohi ületada, ütleb juhis. See teeks siis 100mg päevas. Kuskilt siit lugesin aga seda, et 500mg oleks hea päevas. Coleman pidavat päevasl lausa 4g ära kugistama, aga nii suur poiss ma pole

Olen 18, 170+ ja ca 63-65 kilo, mis oleks mulle optimaalne päevas? Paki juhis ja foorum räägib päris erinevat keelt, nii et ma arvan, et oleks tark üle küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi iseenesest ma sain aru, et c-vitamiini “üledoos” ei tee midagi kahju.veebruar 13, 2008 at 5:05 e.l. #140545veebruar 13, 2008 at 6:03 e.l. #140546Tuki
MemberTere!Küsimus oleks siis C-vitamiini koguse kohta. Mul on need nagu drazheedena, et sellised väiksed pallikesed. Pakil on kirjas, et päevas max 2 drazheed, 1 drazhee sisaldab 50mg vitamiini. Päevast kogust ei tohi ületada, ütleb juhis. See teeks siis 100mg päevas. Kuskilt siit lugesin aga seda, et 500mg oleks hea päevas. Coleman pidavat päevasl lausa 4g ära kugistama, aga nii suur poiss ma pole

Olen 18, 170+ ja ca 63-65 kilo, mis oleks mulle optimaalne päevas? Paki juhis ja foorum räägib päris erinevat keelt, nii et ma arvan, et oleks tark üle küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi iseenesest ma sain aru, et c-vitamiini “üledoos” ei tee midagi kahju.seal te väidete päevaseks normiks 60mg? Minnes sealt teemast edasi teise, ütlete et 150-500? Peaksin kuskilt kuldse kesktee võtma?
veebruar 13, 2008 at 6:22 e.l. #140547MEE
Memberma võtan tavaliselt 500-1000mg, kui tõbiseks hakkan jääma siis tõstan 1500-2000 peale.
veebruar 13, 2008 at 6:34 e.l. #140548anelka
MemberTere!Küsimus oleks siis C-vitamiini koguse kohta. Mul on need nagu drazheedena, et sellised väiksed pallikesed. Pakil on kirjas, et päevas max 2 drazheed, 1 drazhee sisaldab 50mg vitamiini. Päevast kogust ei tohi ületada, ütleb juhis. See teeks siis 100mg päevas. Kuskilt siit lugesin aga seda, et 500mg oleks hea päevas. Coleman pidavat päevasl lausa 4g ära kugistama, aga nii suur poiss ma pole

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi iseenesest ma sain aru, et c-vitamiini “üledoos” ei tee midagi kahju.C-vitamiini võtan hommikul ja õhtul, 500 mg + 500 mg. C-vitamiin estri kujul, pidi nahale tõhusam olema. Kuidas estril ja tavalisel vahet teha? Pole vastust leidnud.
E-vitamiin on samuti õigustatud. Minul on andmed, et tõhusaim on tokotrienool. Poliquin soovitas gamma vormi. Kas need on üks ja sama? Kust saab? Pole vastust leidnud.
Reostus ja keskonnamürgid suurendavad kaitseainete (C- ja E-vitamiin) vajadust!
veebruar 13, 2008 at 6:46 e.l. #140549veebruar 13, 2008 at 6:58 e.l. #140550anelka
MemberMinul on näiteks tervist kahjustav töö. Ma puutun pidevalt kokku kemikaalide: lahustid, värvid, pahtlid jne. Minu isiklik kogemus on: 500mg+500mg c-vitamiini mõjub nahale suurepäraselt. Reostus ja keskonnamürgid suurendavad kaitseainete (C- ja E-vitamiin) vajadust!
veebruar 13, 2008 at 7:09 e.l. #140551ROtter
Memberseal te väidete päevaseks normiks 60mg? Minnes sealt teemast edasi teise, ütlete et 150-500? Peaksin kuskilt kuldse kesktee võtma?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustame sellest, et sisendad kõigepealt oma menüü: http://tai.econet.ee/8
ja siis arvutad, palju juurde on vaja.
60 mg on miinimum päevas.
veebruar 13, 2008 at 6:44 p.l. #140645Tuki
MemberAlustame sellest, et sisendad kõigepealt oma menüü: http://tai.econet.ee/8ja siis arvutad, palju juurde on vaja.
60 mg on miinimum päevas.
Aitäh, sellest oli abi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> C-vitamiini puudus oli päris korralik, napilt tuli miinimum täis, kui drazheed väljaarvata
Nii et siis, üle 60-ne, see on peamine, üledoosi vist pole, ma hakkan siis võtma nii kuidas tuju ja tahtmine on
veebruar 13, 2008 at 11:27 p.l. #140698AlanBStard
ModeratorC-vitamiini võtan hommikul ja õhtul, 500 mg + 500 mg. C-vitamiin estri kujul, pidi nahale tõhusam olema. Kuidas estril ja tavalisel vahet teha? Pole vastust leidnud.E-vitamiin on samuti õigustatud. Minul on andmed, et tõhusaim on tokotrienool. Poliquin soovitas gamma vormi. Kas need on üks ja sama? Kust saab? Pole vastust leidnud.
Reostus ja keskonnamürgid suurendavad kaitseainete (C- ja E-vitamiin) vajadust!
Paistab et kõik 8 E-vitamiini varianti on vajalikud, tokotrienoolid seejuures vajalikumad, ja apteegis müüdav alfa-tokoferool hakkab suurtes kogustes teiste mõju takistama ja teda on niikuinii liiga palju, kuna igale poole topitakse just seda sisse.
Parim on muidu tokoferoolide-trienoolide segu, Powerman müüb Twinlabi oma. Reaalset hetkeseisu arvestades poleks üldse paha, kui segus alfa-tokoferooli poleks või oleks vähe, et koos igalt poolt saadavaga üldist bilanssi tasakaalustada.
Kui haigus majas siis oleks C asemel parem D3 sisse süüa, vähemalt 2000-4000 IU päevas, koos õliga sest müügil on kuivad tabletid. D2 (Apovit laste õlilahus) on väheefektiivne ja võib blokeerida D3 mõju. C aitab vist ainult kortisooli tõusust tingitud immuunsuslanguse vastu.
veebruar 16, 2008 at 5:38 p.l. #141084AlanBStard
ModeratorSorri, Twinlabil on tokoferoolide segu, tokotrienoole pole. Aga parem ikka kui puhas alfa-tokoferool.
veebruar 16, 2008 at 6:27 p.l. #141092Aile
MemberMinul on näiteks tervist kahjustav töö. Ma puutun pidevalt kokku kemikaalide: lahustid, värvid, pahtlid jne. Minu isiklik kogemus on: 500mg+500mg c-vitamiini mõjub nahale suurepäraselt. Reostus ja keskonnamürgid suurendavad kaitseainete (C- ja E-vitamiin) vajadust!Millega sa tegeled, anelka?
veebruar 16, 2008 at 10:18 p.l. #141163anelka
MemberMillega sa tegeled, anelka?Värvin autosid (keegi peab selle töö ka ära tegema)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.