sangpommi surumine
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » sangpommi surumine
- This topic has 9 replies, 3 voices, and was last updated 23 years tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2003 at 11:07 p.l. #1075
ants
MemberNeli kuud tagasi vahetasin puudase pommi kahepuudasega ning treenin ca 2 korda nädalas.Hiljuti hakkas parem õlg valutama,just siis kui pommi õlale võtan.Kas 32 kg pomm on minu jaoks liiga raske (ise kaalun 76 kg ja 178 cm),või on selline surumine juba iseenesest kahjulik.Paremaga suudan suruda max 20 korda,vasakuga 13. Trennis teen 3 seeriat mõlemale käele 6korda seerias.Seda pole küll palju, kuid millegipärast halvasti mõjub paremale õlale.Ootan kommentaare.
veebruar 4, 2003 at 7:14 e.l. #32437vambola
Memberytlen ausalt et ma ei usu et sa 32 kilost sanga surud 20 korda. olen käinud mitmel võistlusel ja seal suruvad tyybid(sirgete jalgadega) 24 kilost pommi umbes 20 -30 korda. Saalis kus ma treenin teevad 100 kilosed vennad 60-70 kiloga 8 kordust.
veebruar 4, 2003 at 10:59 e.l. #32438RIX
MemberPeaksid oma treeningut mitmekülgsemaks muutma, üksluine ja ühele lihasele suunatud tegevus ei vii eriti kuhugi, üleüldiselt jääd nõrgaks. Ühinen Vambola arvamusega, et sa vähe liialdad oma 20X surumisega. Edu
veebruar 4, 2003 at 6:26 p.l. #32439Anonüümne
GuestTreeni väiksema raskusega. Kui sul oleks muudetava raskusega pommid, siis oleks hea. näiteks alustad 24 kg-st ning lisad näiteks iga nädal või iga kahe nädala tagant 2 kilo juurde. Point on võibolla selles, et sa pole kergemate raskustega põhja alla saanud ning nüüd tekib raskusi. Ja RIXi soovitus on väga hea. Treeni õlga, triitsepsit, selga jne: ühesõnaga treeni kõiki lihastgruppe ning varsti liigud edasi. Treeni nõrgema käe järgi e. tee nii palju kordusi mõlema käega, kui nõrgema käega jõuad.
Vambola: sangpommi surumisel ja lihtsalt raskusega treeningul on suur vahe. Ja võistlus, mida sa nägid, ei olnud võibolla kuigi tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2003 at 7:19 e.l. #32440vambola
Membermis vahe seal siis on ? Muuseas, bohemia, sangpommidest ma yht teist tean. olen nimelt mõned ajad tagasi olnud sellel alal suhteliselt kõva tegija.
veebruar 5, 2003 at 7:28 e.l. #32441vambola
Membermis jutt see on et treeni nõrgema käe järgi ? mis siis tugevam teeb ? nõrgemat kätt tuleb lihtsalt rohkem treenida. ja siis see tellitava raskusega sangpomm – selliseid asju ei ole. ja veel. kui mees jõuab teha max. tulemuse 20 kordust siis miks krdi pärast treenides teha 6 kordust – teha tuleb ikka niipalju kui jõudu on ja et kordusi vähemaks saada tuleks raskust tõsta.
veebruar 5, 2003 at 12:05 p.l. #32442Anonüümne
GuestTellitava raskusega pommid on väga olemas. Võiks sulle neid siis tutvustada, kui oleks võimalik. Ma kirjutasin siia seda, mida ma enam-vähem tean sellest asjast. Ma tunnen isiklikult ka paari tegijat selles valdkonnas ning treenin koos nendega.
Naljamees võin ma olla, kuid see on päris tõsijutt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2003 at 12:09 p.l. #32443Anonüümne
Guest“Saalis kus ma treenin teevad 100 kilosed vennad 60-70 kiloga 8 kordust. “
“mis vahe seal siis on ? “
Sangpommi tõukamisel antakse kogu kehaga hoogu. Sa tead seda isegi.
See, et need 100-kilosed vennad 8 kordust teevad, ei ole mingi näitaja. Kas siis mujal ei võigi tegijaid olla, kui seal saalis?
veebruar 5, 2003 at 12:25 p.l. #32444vambola
Memberple mõtet vaielda. vahet pole. see kolisev ja mängult tellitav asi mida sa tellitavaks sangpommiks nimetad on mänguasi. aga see selleks. muidugi on tegijaid igal pool . ehk 10 aasta pärast oled sa ise ka tegija ja räägid vahelduseks midagi mõistlikku. edu
veebruar 5, 2003 at 1:53 p.l. #32445Anonüümne
GuestOlen sinuga nõus. Ma ei akka ka siis vaidlema, kuigi võiksin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga hinge jääb ikka kripledama: kas 24-40kg-sed sangpommid on mänguasjad sinu arust? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.