Vahe Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Vahe This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 23 years tagasi by J.L. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused jaanuar 28, 2003 at 8:46 p.l. #1071 kaido3Member Kas nädala ajane puhkus jõusaalist mõjub halvasti või ei juhtu sellest midagi? jaanuar 28, 2003 at 8:51 p.l. #32416 MelDoggMember Ma küll ei te kaua sa enne seda trenni oled teinud aga puhkus tuleb alati kasuks sest ei saa lõputult piitsa anda peab vahepeal nats koguma ja siis jälle täiga pihta. Ma arvan sellest pole midagi. jaanuar 29, 2003 at 6:40 e.l. #32417 ArnoldMember Ja, tegelikult se kaks nädalat ongi selline kriitiline piir millest rohkem ei tohiks puhata. Normaalne on teha nädalasi pause, mis muidugi ei tähenda, et üldse midagi ei liigutata. Puhke perioodil on soovitav tegeleda teiset aladega , nagu jooks, ujumine, ratas jne. jaanuar 29, 2003 at 10:05 e.l. #32418 J.LMember Mul on niimoodi, et üle nädala ei saa. Siis juba peab tegema hakkama Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse