kasutaja “Andreaz” küsib abi
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kasutaja “Andreaz” küsib abi
- This topic has 43 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2008 at 12:47 p.l. #10701
sweals
Membernii siis küsiks treenerilt nõu! jõutrenni olen teind 12 aastat, biitseps on 54 cm surun 195 kilo, tõmme 265 kilo, kükk 220, kaalu langetasin 140 pealt 120 kilole 2 kuuga, põletan edasi rasva kuni kaal 110 kilo.
et kuidas saaks käe 60 cm ja tõmbe ja küki 300 kilo peale ja surumine 250 kilo? et kuna sa oled treener siis eeldan et oled minust targem, suurem, tugevam, suurema treeningstaasiga jne.
mida siis peaks sööma, ja mida kavas äkki muutma või mis aineid lisada? ja muide kus sa treener oled ja palju palka saad? pakun et kasutaja pildipeal pole sina!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . sest kui treener oleks selline, siis vaevalt ma talt nõu küsiks!
kahjuks mina teda rohkemaga aidata ei osanud:
Tere Andreas
Sinu probleemiga ma sind kahjuks aidata ei saa kuna minu erialaks on Sportlik Vabavõitlus (Mixed Martial Arts ehk MMA) – koduklubiks on Elustreening Eesti (www.elustreening.ee). Samuti saan sind aidata kui otsustad hakata tegelema intervalltreeningu, ringtreeningu või muu taolise üldfüüsilise treeninguga (conditioning), mis on suunatud “funktsionaalse jõu” arendamisele sobides väga hästi võitluskonteksti (selle juurde kuulub ka vastav toitumisalane nõustamine).
Sinu poolt kirjeldatud näitajate arendamiseks soovitan sul nõu küsida pigem siinsetelt kogenud treeneritelt.
Parimat
Ott Tõnissaar
veebruar 15, 2008 at 1:17 p.l. #140898ROtter
Membernii siis küsiks treenerilt nõu! jõutrenni olen teind 12 aastat, biitseps on 54 cm surun 195 kilo, tõmme 265 kilo, kükk 220, kaalu langetasin 140 pealt 120 kilole 2 kuuga, põletan edasi rasva kuni kaal 110 kilo.et kuidas saaks käe 60 cm ja tõmbe ja küki 300 kilo peale ja surumine 250 kilo? et kuna sa oled treener siis eeldan et oled minust targem, suurem, tugevam, suurema treeningstaasiga jne.
mida siis peaks sööma, ja mida kavas äkki muutma või mis aineid lisada? ja muide kus sa treener oled ja palju palka saad? pakun et kasutaja pildipeal pole sina!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . sest kui treener oleks selline, siis vaevalt ma talt nõu küsiks!
kahjuks mina teda rohkemaga aidata ei osanud:
Tere Andreas
Sinu probleemiga ma sind kahjuks aidata ei saa kuna minu erialaks on Sportlik Vabavõitlus (Mixed Martial Arts ehk MMA) – koduklubiks on Elustreening Eesti (www.elustreening.ee). Samuti saan sind aidata kui otsustad hakata tegelema intervalltreeningu, ringtreeningu või muu taolise üldfüüsilise treeninguga (conditioning), mis on suunatud “funktsionaalse jõu” arendamisele sobides väga hästi võitluskonteksti (selle juurde kuulub ka vastav toitumisalane nõustamine).
Sinu poolt kirjeldatud näitajate arendamiseks soovitan sul nõu küsida pigem siinsetelt kogenud treeneritelt.
Parimat
Ott Tõnissaar
Siit saab abi: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
veebruar 15, 2008 at 1:25 p.l. #140900Vägivaldur
MemberSee on küll eriti tubli loogika, et treener peab treenitavast suurem ja tugevam olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõuame tagasi selle loogika juurde, et ei saa usaldada südamekirurgi, kes ei ole ise enda südant opereerinud. Vahepeal võiks peaga mõelda ja mitte 54 cm’se biitsepsiga…
veebruar 15, 2008 at 1:30 p.l. #140902Capricorn
MemberKaal 140->120 kg kahe kuuga tundub nagu liiga kiire kaalu langetamine olema, sellega peaks kaasnema ka üsna märgatav lihasmassi kaotus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 1:33 p.l. #140904Samakamees
MemberKaal 140->120 kg kahe kuuga tundub nagu liiga kiire kaalu langetamine olema, sellega peaks kaasnema ka üsna märgatav lihasmassi kaotus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise kaotasin kuu ajaga 6 kilo ja see polnud ka eriti range dieet ( + ma pole kunagi paks olnud ) ja ei ütleks , et lihasmassi kadus , kuna jõud jäi samaks ja mõndades kohtades isegi suurenes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> iseasi kas see dieet tervisele hakkas või mitte , seda ei oska mina öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 1:42 p.l. #140905gmaster
MemberNo Andreaze jutu järgi on ta esmaabikapp steroide täis, niiet 20kg on väga norm kahe kuuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 1:50 p.l. #140908ROtter
MemberSee on küll eriti tubli loogika, et treener peab treenitavast suurem ja tugevam olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jõuame tagasi selle loogika juurde, et ei saa usaldada südamekirurgi, kes ei ole ise enda südant opereerinud. Vahepeal võiks peaga mõelda ja mitte 54 cm’se biitsepsiga…
Ma imestan ka, kuidas küll Veerpalu on 2X olümpiavõitjaks tulnud.
veebruar 15, 2008 at 3:12 p.l. #140921Andreaz
Member–
veebruar 15, 2008 at 3:21 p.l. #140923Samakamees
Membermina ei ole siit foorumist sellist nõu küsind, kui tahan siis küsin ise. küsimus oli suunatud sellele treenerile kes teema algatas.lihtsalt selline mõte tuli sest olen näind palju selliseid naljakaid jõusaalitreenereid kes on ise pisikesed ja kondised ja veel ilma suurema kogemuseta nooruki nolgid ka alles, et kes neilt nõu küsib ja kes nende juttu usub? kes selliseid poisse tööle pealegi võtab paneb imestama? ok sellest sain aru et teemaalgataja pole jõusaali treener.
mina pean treeneriteks selliseid nagu, kiivikas, kalmus, kimber…. neilt on väliselt näha mis töö on tehtud ja keha räägib enda eest et tasub kuulata pealegi suured saavutused võistlustelt. aga treeneri paber…iga lambi nolk võib selle teha, selleks polegi füüsilist arengut vaja ega praktikat suurt aind õppimist.
No peasi , et pea nokib ! Võibolla need “väikesed treenerid” ei tahagi ise suuremad olla , kuid samas jagavad asja väha hästi. Ja kohe ei saagi suur olla. Kui treenerilt abi küsida , siis ta baseerub teadmistel, vahetpole kas see on saavutatud suure praktikaga(nagu näit. kalmus) või koolis hästi õppides!
veebruar 15, 2008 at 3:40 p.l. #140925anelka
MemberAndreaz saada PM oma murega Colemanile. Tema teab kuidas 60 cm käsi saada.
veebruar 15, 2008 at 3:43 p.l. #140926Andreaz
Member–
veebruar 15, 2008 at 3:49 p.l. #140928Indrek K
MemberVäga paljud tipptreenerid, misiganes spordialadel pole ise tipptegijad olnud, nii et see 60kg jutt on küll puhas p..k!!!
Vanuse asi on teine teema, usun ise ka, et üldistades võib öelda, et treener, mida kogenum, seda parem!
veebruar 15, 2008 at 5:27 p.l. #140940Vägivaldur
MemberAndreaze arvates on näiteks ilmselt kõik korvpallitreenerid alati meeskonna kõige pikemast mehest pejagu pikemad. No vähemalt head treenerid. Kuidas need lühikesed könnid ikka endast pikemat õpetavad onju? Võimatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks su absurdsele treeneri headuse loogikale haugud sa üldse üsna vale puu all. Esiteks ei ole Ott kulturismitreener. Ja nii irooniline kui see pole, siis omal alal on tegemist Eesti Vabariigi kõige kogenuma inimesega minuteada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 6:01 p.l. #140942Blackdom
MemberEsiteks ei ole Ott kulturismitreener. Ja nii irooniline kui see pole, siis omal alal on tegemist Eesti Vabariigi kõige kogenuma inimesega minuteada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treener ta ju on, vähemalt siin fitness.ee-s ju seda reklaamitakse.
Julgen natuke siin foorumis nii ebapopulaarse Andreaziga mõneti nõustuda. Kogemus on ka oluline väärtus. Kui võtta see südamekirurgi näide, siis 15. aastase töökogemusega kirurgil on ehk nii mõndagi õpetada alles kooli lõpetanud kirurgile.
Ehh, nüüd pannakse mulle ka kindlasti pika puuga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 6:08 p.l. #140944vulcan
MemberEi mõista kommenteerijate sarkasmi andreaz´e pihta.
Mees on palju aastaid tegutsenud mingi endale püstitatud eesmärgi suunas ,käies ilmselt erinevate saalides, saanud ikka tihti ükskõiksuse/lolluse/pealiskaudsuse tunnistajaks .
Teadmised arenevad paralleelselt eksperimentide rohkusega.
Kui ta nüüd ise n ennast füüsiliselt ammendanud on või lihtsalt vanade stampide paratamatus küüsis ning omal viisil kellekltki värskeid ideid/abi otsib siis paratamatult temale autoriteetsete PRAKTIKUTE seast…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.