Jook enne trenni ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Jook enne trenni ?
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
hunter.
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2007 at 9:13 e.l. #10655
hunter
MemberKokad, pagarid palun soovitage mulle mingit tervisliku jooki peale jõusaali trenni .
Palju tarbima jms .
Tänan .
mai 9, 2007 at 1:58 p.l. #114808zerocool
MemberKokad, pagarid palun soovitage mulle mingit tervisliku jooki peale jõusaali trenni .Palju tarbima jms .
Tänan .
eks see sõltub ikka sellest, mida oma “tervislikult joogilt” ootad…
mai 9, 2007 at 2:06 p.l. #114809SiimN
MemberKokad, pagarid palun soovitage mulle mingit tervisliku jooki peale jõusaali trenni .Palju tarbima jms .
Tänan .
Võta mõni mahl näiteks? Kuid peale trenni on valku vaja,siis sobib väga hästi pakk petti ja 1-2 banaani. Mahladest soovitaks kirsinektarit. Uued uuringud on näidanud, et kirsid mitte ainult ei suuda kontrolli all hoida põletikku, vaid leevendavad ka lihasvalu ja kiirendavad treeningjärgset taastumist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2007 at 2:45 p.l. #114811yamikazi
MemberVõta mõni mahl näiteks? Kuid peale trenni on valku vaja,siis sobib väga hästi pakk petti ja 1-2 banaani. Mahladest soovitaks kirsinektarit. Uued uuringud on näidanud, et kirsid mitte ainult ei suuda kontrolli all hoida põletikku, vaid leevendavad ka lihasvalu ja kiirendavad treeningjärgset taastumist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida banaan sisaldab?
mai 9, 2007 at 2:59 p.l. #114815Kaval
Membersüsivesikuid
mai 9, 2007 at 3:08 p.l. #114816SiimN
MemberMida banaan sisaldab?Banaan sisaldab samuti palju vitamiine( sh. üsna hea C-vitamiini allikas) ja peale trenni on teda hea võtta kui süsivesikuna,mis aitab kaasa valkude imendumisele(võtad 1-2 banaani koos paki petiga)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Banaanis on küllaldaselt kaaliumi.Teiseks on banaan väga hea kiudainete allikas. Kahest väikesest banaanist saab sama palju kiudainet,kui viilust täisteraleivast.
mai 9, 2007 at 5:01 p.l. #114837Biitseps
Tänan .
Teema pealkiri on jook enne trenni ja siis küsid ,et soovitage midagi peale jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2007 at 2:30 p.l. #115000kuuliks
MemberKas lihtsalt janu kustutamiseks, siis ehk vesi.
Mina ise tarbin peale trenni fatburnerit rohelise teega, muul ajal puhast mineraalvett, Eviani.
mai 10, 2007 at 2:38 p.l. #115002-aron-
MemberKas lihtsalt janu kustutamiseks, siis ehk vesi.Mina ise tarbin peale trenni fatburnerit rohelise teega, muul ajal puhast mineraalvett, Eviani.
Fatburnerit soovitan sul ikka enne trenni juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2007 at 2:50 p.l. #115004kuuliks
MemberFatburnerit soovitan sul ikka enne trenni juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joon nii enne kui pärast.
mai 12, 2007 at 11:10 e.l. #115134hunter
MemberTeema pealkiri on jook enne trenni ja siis küsid ,et soovitage midagi peale jõusaali
Sorry my bad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kas lihtsalt janu kustutamiseks, siis ehk vesi.Janu ikka , aga tahaks ka tervisliku mis tuleks trennile kasuks .
1 Küsimus : Kas ma petist ja kirsinektarist segu võin teha ? ja sinna kõrvale banaani kõrvale näksida?
Igatahes tänan kõiki kes raatsisid aidata .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.