Skip to main content

üks käsi suurem

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » üks käsi suurem

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    madismees
    Member

Mul on selline probleem, et vasaku käe triceps on suurem kui parema oma. Vahe pole küll katastroofiline, aga keha peaks ikka sümmeetriline olema. Treenin küll mõlemat kätt samade raskustega ja teen võrdse arvu kordusi, aga vasak ikka jõuab nagu rohkem. Ise olen paremakäeline. Mida peaksin tegema?

Tänud.

shreku
    Member

Mul on sama jama. Veider on ainult see, et kuigi parema käe triitseps on väiksem suudab see suuremaid raskusi tõsta ja vastupidavus on ka suurem.

Asjalik
    Member

Harjutuse sooritamist alusta nõrgema käega, tee maksimumini ja siis tee tugevama käega, aga mitte rohkem kui nõrgemaga.

Samas võib viga ka olla harjutuse tehnikas.

salver
    Member

see vist mitmete spordialadega (nt tennis, lauatennis, sulgpall) tegelejate probleem. Mul siiani parema käe biitseps ja parem õlg teisest suurem veidi, kuid erinevus on enam kui 2 aastaga peaaegu et kadunud, kuid jõudu on jah paremas käes rohkem. Mis muud kui tuleb nõrgem käsi järele aidata nt suurendades intensiivsust just sellele käele.

zwen
    Member

Alustasin trenni tegemist u4 aastat tagasi. Oli vasak õlavars siis 1cm väiksem ja on ka nüüd. Mind see ei häiri kuna vahet pole märgata.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.