KOhvi
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » KOhvi
- This topic has 33 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2008 at 6:08 p.l. #10610
Angelo
Memberkas kohvi joomine on kasux ,kahjux v6i ei m6juta kuidagi:D?
veebruar 16, 2008 at 6:25 p.l. #141091waldof
Memberenne trenni pidi kasulik olema et pidi aitama kaalu alandada!
veebruar 16, 2008 at 6:34 p.l. #141094Aile
MemberYks minu pahesid, mida ma yritan teatud piirides hoida. Ys ta ei ole kasulik, pigem kahjulik.
Kui v2ga s6ltuvuses ei ole…siis
veebruar 16, 2008 at 6:41 p.l. #141099windsurfer
MemberMiks kohvi kahjulik on?
veebruar 16, 2008 at 6:58 p.l. #141105V.K
Memberpidavat vererõhule halvasti mõjuma(kellel probleeme sellega), eriti veel räägitakse kui seda palju enne trenni juua, siis võib lausa südame peesse keerata kuna trennis saab süda ikka kõvasti vatti.
veebruar 16, 2008 at 7:12 p.l. #141112Xunnar
MemberWhat about pre-exercise coffee: Will it help me perform better?
Maybe. Studies suggest caffeine taken an hour pre-exercise can enhance performance and make the effort seem easier.
Caffeine also mobilizes fat so more gets burned for fuel. Some researchers believe this helps athletes burn less glycogen and enhances endurance.
The recommended “dose” is about 1.5 to 3 milligrams caffeine per pound body weight (225 to 450 mg caffeine for a 150 lb person; the equivalent of 10 to 20 ounces of coffee).
Caffeine’s response varies from person to person. Hence, trial and error will teach you the best practices regarding caffeine intake for your body.
If you are unaccustomed to drinking coffee, take heed: Consuming a mug of coffee on an empty stomach an hour before a running event or a rugby game, can leave you feeling unduly jittery, nervous and suffering from “coffee stomach.”
If you always drink coffee before you exercise, you’ll likely want to maintain that practice before a competition–if for no other reason than it can promote regular bowel movements and keep you out of the portatoilets mid event.
Info siis selliselt saidilt: http://www.xterraplanet.com/training/dsp_content.cfm?id=90
veebruar 16, 2008 at 7:25 p.l. #141117Aile
MemberMiks kohvi kahjulik on?Dehüdratatsioon. Veri muutub paksemaks, kiirendab sydame t88d ja paksenenud verega koos… Ys kurnab organismi. Stimuleerige ennast pigem rohelise teega.
veebruar 16, 2008 at 7:33 p.l. #141125Hellboy
MemberKohvi tõstab vererõhku, muidu pidi kasulik olema ka(mingite maksahaiguste vastu, ennetav toime). Ise vahest lasen 1 tassi sisse(Nescafe lahustuvat, 1 teelusika täis) 1h enne trenni, kui olen uimane või nats väsinud, aga muidu ei joo regulaarselt. Üldiselt ei kannata kohvi ültse juua, kui rohkem kui 2 tassi sisse ajan, siis hakkab külm, käed/jalad hakkavad värisema ja süda läheb pahaks.
veebruar 16, 2008 at 7:43 p.l. #141132veebruar 16, 2008 at 8:17 p.l. #141143Amarillo
Memberminul isiklikult on terve päev paha olla kui kohvi ei joo, räige peavalu, tabletid ka vist ei aidanud, joon igal hommilkul tass kohvi koos piimaga
veebruar 16, 2008 at 8:22 p.l. #141147Aile
Memberminul isiklikult on terve päev paha olla kui kohvi ei joo, räige peavalu, tabletid ka vist ei aidanud, joon igal hommilkul tass kohvi koos piimagaKullake, need ongi needsamad v66rutusn2hud (narkomaania). Ma ei oska sulle t2pselt 8elda, kui pikalt nad v6ivad kesta (p2eva v6i paar…ma pakun). Aitab kiirendada, kui sa jood rohelist teed ja kasutad lisaks veel detoksifikatsiooni kiirendavaid tablette.
veebruar 16, 2008 at 8:26 p.l. #141148Amarillo
MemberKullake, need ongi needsamad v66rutusn2hud (narkomaania). Ma ei oska sulle t2pselt 8elda, kui pikalt nad v6ivad kesta (p2eva v6i paar…ma pakun). Aitab kiirendada, kui sa jood rohelist teed ja kasutad lisaks veel detoksifikatsiooni kiirendavaid tablette.eks ta ole jah, ei tea kas loobuda või mitte, 1 tass päevas pole ju palju, kohvil omad + ja -, nii et ei teagi mida teha:P
veebruar 16, 2008 at 8:31 p.l. #141151anelka
MemberKullake, need ongi needsamad v66rutusn2hud (narkomaania). Ma ei oska sulle t2pselt 8elda, kui pikalt nad v6ivad kesta (p2eva v6i paar…ma pakun). Aitab kiirendada, kui sa jood rohelist teed ja kasutad lisaks veel detoksifikatsiooni kiirendavaid tablette.Ma tegin kohviga lõpparve ja jõin 1 nädala musta teed. Väike pohmakas oli 1-2 päeva. Siis tegin ka koffeiiniga lõpparve. Joon nüüd kibuvitsateed. Kohv stimuleerib pankreast rohkem insuliini tootma, veresuhkur langeb liialt ja tekib väsimus/laiskus/jõuetus (minul!).
veebruar 16, 2008 at 8:54 p.l. #141155LB
MemberTe räägite siin osad et kohv mingi 1h enne trenni vms, aga proovige enne head korraliku aeroobset trenni yks kohv ära lajatada ja ma usun et siis küll enam keegi sellist lolli ideed välja ei paku…
veebruar 16, 2008 at 9:27 p.l. #141159Amarillo
MemberTe räägite siin osad et kohv mingi 1h enne trenni vms, aga proovige enne head korraliku aeroobset trenni yks kohv ära lajatada ja ma usun et siis küll enam keegi sellist lolli ideed välja ei paku…mitte osad aga profikulturistid nt kiivikas
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.