Skip to main content

rasvaprotsent kehas

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » rasvaprotsent kehas

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    centraL
    Member

On paar küsimust, millele tahaks vastust saada vastavalt eesmärgile. Eesmärk on jääda üsna samasse suurusjärku, milles olen praegu aga reljeefsete lihastega, lihast juurde ei plaani panna, lihtsalt rasvast vabaneda (6% peale, netist lugesin, et selle protsendi juures pidi olema kõhult kõik rasv kadunud)

Esimese asjana kohe see, et kui langetan hetkel kaalu, kas kõhulihaste, rinnalihaste jms kodune treening on mõttekas? (profimaadlejate kõhulihaste harjutus 3×10, kusagil mujal teemas panin tähele, kätekõverdused)

Teen neid põhimõtteliselt iga päev ühe korra aga kusagilt hakkas silma, et kui soov on reljeefseid lihaseid saada, pole mõtet iga päev teha, kuna see pidavat lihtsalt üldiselt jõudu parandama.

Teiseks, kas on võimalik enamvähem öelda, mis peaks 178cm juures 6% rasvaprotsendiga kehakaal olema? Täpset vastust muidugi ei saa, aga umbkaudselt ehk?

Hetkel olen 178cm, 72kg, esialgu plaanisin 68kg peale minna ning sealt edasi juba vaadata.

Jõusaali hetkel ei jõua, muidu tegelen aeroobsega (saalijalgpall) keskmiselt 3x nädalas ning jälgin oma toitumist, et kaalu langetada, siiamaani on kõik toiminud.

SHOXi
    Member

Väga segane jutt ja palju vale arusaamasid sul. Kui sa võtad kaalust alla ja lihast juurde ei tule, siis paratamatult ei jää sa ka samasse suurusjärku.

Isiklikult arvan, et kui sa saad 6% peale ja lihast juurde ei tule (kaob ära ka veel dieediga), siis sa oled küll nagu pulk

centraL
    Member

Väga segane jutt ja palju vale arusaamasid sul. Kui sa võtad kaalust alla ja lihast juurde ei tule, siis paratamatult ei jää sa ka samasse suurusjärku.

Isiklikult arvan, et kui sa saad 6% peale ja lihast juurde ei tule (kaob ära ka veel dieediga), siis sa oled küll nagu pulk

windsurfer
    Member

Aeroobset pead küll palju tegema kui tahad rasvaprotsendi 6 peale saada.

PT London
    Member

Aeroobset pead küll palju tegema kui tahad rasvaprotsendi 6 peale saada.
    SHOXi
    Member

jeps, selles suhtes on õigus. Mina üritan oskan aidata täpselt nii palju kui minul kogemusi. Kui sul asjaga tõsi taga, siis professionaalne abi on kindlasti etem. Kui endal, aga hakkamist on, siis loe siit artikleid ja kui tulemused tulevad, siis ok ja toppamise korral saab abi küsida. Kuradi pikad laused tulevad foorumis kirjutades

centraL
    Member

milline on üldse soovitatav toitumine kõhul rasvapolstrist vabanemiseks?

minu arusaam siiamaani on olnud nii, et niivõrd oluline polegi kaalust alla võtmine, kuna võid 180cm juures 60kg ka kaaluda ja siiski mingi rasvapolster võib seal ees olla?

tegu on siiski äärmusliku näitega, vaevalt et asi nii hull muidugi on aga kuidas üldiselt sketchy oleks?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.