Jõusaali kava,või mitte
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõusaali kava,või mitte
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
jollem.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2007 at 8:47 p.l. #10573
Anonüümne
GuestTere.Minu jõusaali trenn on toimunud 2,5 aastat 3 korda nädalas-E,K,R
Pole endale veel siiani
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kava teinud.Treening näeb välja:
*Rind(Kangi surumine 4×10;rinnalihase masin)
*Õlg/Selg( Ploki tõmbed kuklataha 6×12;kangi surumine kukla taha 4×10;alaselja masin 3×25;hantlite lennutamine istudes 5×10)
*Kõht(Kõhulihase kaldpink 3xmaximum)
*Triits(Bloki tõmbed alla 3×12)
*Biits( kaldpingil EZiga 4×10; kangiga seistes 6×10; kaldpingil hantliga 4×10;keskendatud küünarvarre kõverdus hantliga 5×12)
*Jalg( sääremasin;reied; üleslükked masinaga)
See kõik võtab aega oma 2,5-3 tundi.
Olen hakanud mõtlema,et kas on mõtet niimoodi rassida,kuna äkki lihas ei taastu(mingit valu kll järgmine kord ei tunne) ja seepärast lihase kasv on aeglane. TOITUMINE JÄÄGU KÕRVALE SELLES TEEMAS
Kui teha kava,siis E(rind,triits,kõht) K(selg,jalad) R(biits,õlg),siis aga kipun kahtlema,et kas lihase koormusetus ei muutu liiga pikaks(1 nädal!).Et kuigi siis teen lihasgrupile erinevate harjutustega rohkem trenni,kas pole nädalane vahe liigapikk.Kuigi jah,näiteks rind/õlg treenib ka natuke biitse/triitse jne …
Loodan,et keegi saab aru minu mõttest ,proovisin ka kõik vajaliku infi kirja panna,sest kuna veel mitte-reganuna ei saa ma rohkem selgitusi anda.
mai 2, 2007 at 9:23 p.l. #114083daemonium
Member2,5-3h trenn?!?WTF?!
Ja seda “kava” teedki vä,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära nüüd pahanda – Jumala oled sa ikka millegiga koledal kombel välja vihastanud ,et ta sind NII rängalt on karistanud …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2007 at 9:53 p.l. #114084McNeo
Member2,5-3h trenn?!?WTF?!Ja seda “kava” teedki vä,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära nüüd pahanda – Jumala oled sa ikka millegiga koledal kombel välja vihastanud ,et ta sind NII rängalt on karistanud …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>einoh.. mis seal ikka. poiss rahulikult teeb, kiiret kuhugi pole..
mai 2, 2007 at 11:18 p.l. #114087gmaster
Membersoovitan ikka korralikku kava. proovi nii 3st splitti, kui kahest. seda, kumb sulle paremini mõjub, pead ise tunnetama.
2ne on kavades olemas.
mai 3, 2007 at 4:40 e.l. #11408854321
MemberEt kuidagi vähe harjutusi 2-3h jaoks….
Aga, miks mitte järgida seda?…. http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=14
mai 5, 2007 at 7:35 e.l. #114286jollem
MemberEi ole just väga spetsialist, aga ma ka peale 1 aasta trennis käimist panin ka oma trenni kava paika, koos treeneriga. 1p selg+õlad 2p jalad+kõht 3p rind+käed. Ja ma olen rahul, treener rääkis seda ka veel et trenni ei ole mõtet venitada üle 1.5 tunni.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.