Ma söön koolis E-R kartulit salatite ja lihadega + piim. Õhtulsöögiks olen ka kartulit ja riisi söönud. Kas oleks mõtekam õhtusöögi ajal riisi kartuli asemel süüa kuna lõunal sai kartulit söödud või erilist vahet pole ?
Õhtusööki söön peale trenni, ehk siis mingi 18:00 ajal.
Kindlasti on menüü mitmekesisena hoidmine parem mõte. Aga riisi ja kartulit ühe söögi korra ajal ei ole küll mõtet süüa.
Salatid on kõik väga positiivsed. Ise söön porgandi-, peedi- ja kapsatoorsalatit. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma söön koolis E-R kartulit salatite ja lihadega + piim. Õhtulsöögiks olen ka kartulit ja riisi söönud. Kas oleks mõtekam õhtusöögi ajal riisi kartuli asemel süüa kuna lõunal sai kartulit söödud või erilist vahet pole ?
Õhtusööki söön peale trenni, ehk siis mingi 18:00 ajal.
Ja mis salatid oleks toidukõrvale head ?
arvatavõib palju koolisööklas liha on kartulikõrval, ja piima kindlasti jood 1-2 klaasi vaid.
ja kodus siis sööd küll süsivesikuid-kartul riis aga seda peamist asja millega lihast ehitada ehk siis valku ka ikka sööd vä?
arvatavõib palju koolisööklas liha on kartulikõrval, ja piima kindlasti jood 1-2 klaasi vaid.
ja kodus siis sööd küll süsivesikuid-kartul riis aga seda peamist asja millega lihast ehitada ehk siis valku ka ikka sööd vä?
Koolis joongi 2 klaasi ehk 400ml. Kodus joon veel, päevas tuleb üle liitri küll ära ja tarbin valku ka ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kohupiima ja kodujuustu ja bla bla õgin ka ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>