Skip to main content

Triitsepsi v2limise osa treening

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Triitsepsi v2limise osa treening

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    kiirus
    Member

Sellin ekysimus et olen t6siselt treeninud triitsepsi ja olen juba rahul,aga nyyd tahaks v2ga panna suurema koormuse v2limesele osale( mis ulatub kyynarnukini).Tundub et mu enamus harjutused kasvatavad tagumist poolt.Kysimus on mida peetakse tagumiseks/sisemiseks ja keskmiseks osaks? Ehk keegi annab pisut infot v2limise osa treeninguks.

ROtter
    Member

Sellin ekysimus et olen t6siselt treeninud triitsepsi ja olen juba rahul,aga nyyd tahaks v2ga panna suurema koormuse v2limesele osale( mis ulatub kyynarnukini).Tundub et mu enamus harjutused kasvatavad tagumist poolt.Kysimus on mida peetakse tagumiseks/sisemiseks ja keskmiseks osaks? Ehk keegi annab pisut infot v2limise osa treeninguks.

http://www.bodybuilding.com/fun/triceps.htm

MEE
    Member

ise olen avastanud, et kui teha seda “Bench Dips” korrektselt ja suurte raskustega sii triitsa areng on tohutu… ise olen pm selle harjutuse peal triitsa üles ehitanudki

salver
    Member

Triitsepsi kõige välimist osa nimetatakse külgmiseks peaks ja seda peaks saama enim mõjutada järgmise harjutusega:

LINK ja igasugused tagant surumised.

See osa, mis küünarliigeseni ulatub, on pikk pea, mida saab mõjutada hästi ploki alla surumisega althaardes.

yamikazi
    Member

Damn ma ei osanud arvata et nii palju harjutusi triitsepsile on

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.