Kaalust alla
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kaalust alla
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
kuldnokk.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2007 at 5:39 p.l. #10522
Anonüümne
GuestOlen 28 aastane naisterahvas. Häbi tunnistada, aga pole oma elu jooksul eriti mingit trenni teinud (vahel harva võimlen, kord või kaks nädalas 15 minutit väntan trenažööri). Olen alati hästi süüa armastanud ja normaalses kaalus püsinud st. olnud 53 kilo oma 160 cm kohta……….seda kuni 27 eluaastani, aastaga on juurde tulnud pea 10 kilo, nüüd kaalun 63 kilo. Toitumist muutnud pole, võimalik, et jah liigun vähem, istuv töö jne. Ühesõnaga tahan kaalust alla saada. Millest peaksin alustama? Veidi asja uurides olen aru saanud, et peaksin sööma vähe süsivesikuid, rohkem valke ..või olen millestki valesti aru saanud? Ilmselt tuleks hakata ka mingit trenni tegema, näiteks jooksma vm. Elan kohas, kus vastava ala spetsialiste nagu polegi minu uurimuse kohaselt. Ei oska kuskilt alustada, karme dieete pidada ei taha, tahan lihtsalt normaalse toitumisega kaalust alla võtta. Oskab keegi nõu anda? Tänulik igasuguse abi eest!
aprill 26, 2007 at 11:18 e.l. #113336Rambo vend
MemberMuuda oma liikumine ja toitumine samasuguseks tagasi, kui see oli viimased 27 aastat. Mingi muutus on viimase aasta jooksul olnud, mõtle välja 10 lisakilo tekke põhjus. Kes trenni pole harjunud lapsest saadik tegema, see hiljem kah ei suuda sellist kommet endale külge harjutada. Vähemalt mina ei tea kedagi.
aprill 26, 2007 at 11:26 e.l. #113337McNeo
Memberkaalust maha võtta pole iseenesest lahendus (st. kaal pole ainuke näitaja). kui mingi rasvavolt kõhul häirib, siis pigem see lihasteks treenida. sama kaalu juures võib inimene väga erinevalt välja näha.
aprill 26, 2007 at 12:48 p.l. #113350ROtter
Memberkaalust maha võtta pole iseenesest lahendus (st. kaal pole ainuke näitaja). kui mingi rasvavolt kõhul häirib, siis pigem see lihasteks treenida. sama kaalu juures võib inimene väga erinevalt välja näha.Rasva ei saa lihasteks treenida.
aprill 26, 2007 at 12:53 p.l. #113352McNeo
MemberRasva ei saa lihasteks treenida.nojah.. tähendab.. mõttest ikka aru saadi vast
aprill 26, 2007 at 1:03 p.l. #113354ROtter
Membernojah.. tähendab.. mõttest ikka aru saadi vastMina sain, aga kõik ei pruugi saada.
aprill 26, 2007 at 1:21 p.l. #113356kuuliks
MemberMina sain aru hoopis sedasi..Liigne rasv kaotada ja lihaseid treenida või paluksin täpsemat seletust.
aprill 26, 2007 at 1:35 p.l. #113358McNeo
MemberMina sain aru hoopis sedasi..Liigne rasv kaotada ja lihaseid treenida või paluksin täpsemat seletust.enamvähem nii jah. veelgi täpsem mõte siis: lihaseid treenides rasv kaotada
aprill 29, 2007 at 4:37 p.l. #113675kuldnokk
MemberOlen 28 aastane naisterahvas. Häbi tunnistada, aga pole oma elu jooksul eriti mingit trenni teinud (vahel harva võimlen, kord või kaks nädalas 15 minutit väntan trenažööri). Olen alati hästi süüa armastanud ja normaalses kaalus püsinud st. olnud 53 kilo oma 160 cm kohta……….seda kuni 27 eluaastani, aastaga on juurde tulnud pea 10 kilo, nüüd kaalun 63 kilo. Toitumist muutnud pole, võimalik, et jah liigun vähem, istuv töö jne. Ühesõnaga tahan kaalust alla saada. Millest peaksin alustama? Veidi asja uurides olen aru saanud, et peaksin sööma vähe süsivesikuid, rohkem valke ..või olen millestki valesti aru saanud? Ilmselt tuleks hakata ka mingit trenni tegema, näiteks jooksma vm. Elan kohas, kus vastava ala spetsialiste nagu polegi minu uurimuse kohaselt. Ei oska kuskilt alustada, karme dieete pidada ei taha, tahan lihtsalt normaalse toitumisega kaalust alla võtta. Oskab keegi nõu anda? Tänulik igasuguse abi eest!Nõuandeid on igasuguseid, aga üks asi mis peaks hästi toimima on toiduainete eraldi söömine st. et süsivesikuid, loomavalke ja piimavalke süüa eraldi ja vahet pidada umbes 2 tundi enne kui uuele toidugrupile üle minna. Liha siis süüa salatiga, võileiba mitte vorstiga, juustuga vaid samuti kurgi ja tomatiga(muu rohelisega). toidu kõrvale mitte juua piima ega keefiri v. a. kui sööd kodujuustu näiteks. Väga raskesti seeditav on liha ja kartul koos. Värske roheline sobib kõikide toidugruppidega Sisetunde järgi saad otsustada nii, et kui peale söömist on väsimus, siis oled söönud valesid asju koos või asju, mis su organismile eriti ei istu. Üks hullemaid asju on näiteks kartulisalat, kus on kõik toitained segamini. VÄGA OLULINE ON TOIT KORRALIKULT LÄBI NÄRIDA, SEST KORRALIKULT LÄBINÄRIMATA TOITU EI SUUDA SU ORGANISM ÄRA SEEDIDA JA SEE LÄHEB SUL KÕHUS KÄÄRIMA, HAKKAB ERALDAMA MÜRKAINEID JA LADESTUB MÕNUSAKS KROBELISEKS POLSTRIKS. Kui suudad nendest nõuannetest kinni pidada, võid süüa kõike ja suhteliselt palju. Joo ka rohelist teed – kiirendab ainevahetust. EDU!
aprill 29, 2007 at 4:45 p.l. #113677kuldnokk
MemberMuuda oma liikumine ja toitumine samasuguseks tagasi, kui see oli viimased 27 aastat. Mingi muutus on viimase aasta jooksul olnud, mõtle välja 10 lisakilo tekke põhjus. Kes trenni pole harjunud lapsest saadik tegema, see hiljem kah ei suuda sellist kommet endale külge harjutada. Vähemalt mina ei tea kedagi.
[/quote
Mina lapsena vihkasin sporti, nüüd kasutan igat vaba momenti et treeningsaali sattuda. Tuleb lihtsalt tõrkest üle saada ja siis leida endale sobiv ala. Liikumine on inimese kaasasündinud vajadus, nii et iga inimese keha naudiks sporti hea meelega, kui leida talle midagi meelepärast
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.