Otsing
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Otsing
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Andree.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2007 at 3:49 p.l. #10518
inside14
MemberProbleem siis sellin, et kui siseneda galeriisse ning soov otsingut kasutada siis seal kirjas”Momendil ei tööta, vabandan” Milles viga võiks olla? See juba pikemat aeg seal! Ja selline asi ka veel kui kasutan Fitness Rate otsingut siis ta ei leia kasutajat üles!? Proovisin mõnda suvalist kasutajat kah ning siis leidis aga seda mida vaja oli ei leidnud!
aprill 26, 2007 at 5:42 e.l. #113316Rebane
KeymasterProbleem siis sellin, et kui siseneda galeriisse ning soov otsingut kasutada siis seal kirjas”Momendil ei tööta, vabandan” Milles viga võiks olla? See juba pikemat aeg seal! Ja selline asi ka veel kui kasutan Fitness Rate otsingut siis ta ei leia kasutajat üles!? Proovisin mõnda suvalist kasutajat kah ning siis leidis aga seda mida vaja oli ei leidnud!Soojenduseks siis täpsustan situatsiooni. Fitness.ee on paljuski kokku pandud erinevatest moodulitest – pealeht on oma jõududega valmis nikerdatud – foorumi, poe ja galeriipool on siiski erinevatest moodulitest kokku klopsitud. Mooduleid pidevalt täiendatakse vastavalt vajadustele (rate sektsioon on ‘siksti-fifti’ omatehtud ja originaali) ja ütleme nii, et igakord ei ole minu vaimusünnitist nende moodulitega kerge kokku panna.
Galeriis tegelikult on olemas kaks otsingut. Üks siis asub päises (mis tegelikult otsib reeglina infot pealehelt) ning teine vasakul pool ääres. Jah, momendil ilutseb seal kiri et ‘momendil ei tööta’ (päises). Tegelikult töötab (proovi ise) aga javascript, mis peaks selle kirja sealt plaksti ära kaotama, ei tööta. Mingi sisemine konflikt. Ja hetkel ma ei näinud seda prioriteedina, et selle kallal nikerdama hakata. Esimese matsuga tööle ei läind – proovin hiljem.
Fitness.ee rates on samuti kaks otsinugt – üks päises, üks vasakus all nurgas. Proovisin sinna erinevaid nimesid sisse litsuda (vasakusse alla nurka) ja mul leidis kõik kasutajad üles. Ei oska öelda miks ta seda sinul ei teinud.
Vabalt võite kirjutada siia teema alla, mis väikseid vigaseid ja mittetöötavaid detaile olete lehel märganud – proovin neid siis aegamööda parandada.
Tänud.
aprill 26, 2007 at 6:19 e.l. #113321hehee
Memberkõik kasutajad üles. Ei oska öelda miks ta seda sinul ei teinud.Vabalt võite kirjutada siia teema alla, mis väikseid vigaseid ja mittetöötavaid detaile olete lehel märganud – proovin neid siis aegamööda parandada.
Tänud.
Paar päeva tagasi ei lasknud mul vaadata mitte kellegi profiili peale iseenda oma. Imetlesin siis iseennast
aprill 26, 2007 at 6:30 e.l. #113324Andree
MemberProbleem selline, et ma ei saa poodi sisse oma kasutajaga..olen registreerunud..panen maili aadressi ja parooli sisse aga ikka ei saa..ja suht palju proovind ja ikka ei saa..ei tea milles probleem.
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.