Skip to main content

Kirjandusteemaline küsitlus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kirjandusteemaline küsitlus

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    Thomas
    Member

Õde teeb uurimistööd kirjanduse teemal ning palus mul oma koostatud küsimustikku levitada

Link : Küsimustik

trennineiu
    Member

Et ongi selline, ilma küsimusteta?

Thomas
    Member

Sa ei näe küsimusi? Kõik teised millegipärast näevad..

trennineiu
    Member

Ei näe jah, ainult must taust ja valged kohad. Ma proovin korra Exploreriga, äkki Mozilla ei lase vaadata.

trennineiu
    Member

Sain tehtud:)

matti
    Member

Kahjuks ei saa vastata,ei loe ilukirjandust.

jrx
    Member

Kahjuks ei saa vastata,ei loe ilukirjandust.

Asjalik ja muljetavaldav postitus. Avaldan kiitust

matti
    Member

Kunagi lugesin,aga nüüd pole enam aega,muud asjad peal.

Thomas
    Member

Asjalik ja muljetavaldav postitus. Avaldan kiitust
    jrx
    Member

Ma usun, et ta on fänn… lihtsalt küsimused-vastusevariandid on halvasti läbi mõeldud. Nii see on lihtsalt. Selliste küsimuste põhjalt saadud vastustega ei saa midagi mõistlikku peale hakata. Anoh… ilmselt ta noor veel, nii et saab andeks

MEE
    Member

Ma usun, et ta on fänn… lihtsalt küsimused-vastusevariandid on halvasti läbi mõeldud. Nii see on lihtsalt. Selliste küsimuste põhjalt saadud vastustega ei saa midagi mõistlikku peale hakata. Anoh… ilmselt ta noor veel, nii et saab andeks
    smack
    Member

Kuigi mu olen fantaasia -ja ulmekirjanduse fänn, siis ma nendest autoritest pole küll midagi erilist kuulnud. Võib-olla selliseid teoseid ei jagata väiksemates raamatukogudes.

smack
    Member

hehee
    Member

Äkki teda huvitab lihsalt teiste arvamus.

Igatahes oli naljakas küsimus “Sõrmuste isanda” kohta, millele sain vastata ainult “mis raamat?”, sest sellist varianti, kus oleksin saanud öelda, et pole lugenud, lihtsalt ei olnudki.

jrx
    Member

Äkki teda huvitab lihsalt teiste arvamus.

Seda ma ütlengi, et ta ei saa õiget infot sellise küsitlusega selle kohta, mis teised arvavad. Hehee näide näiteks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.