Palju on hõbeheigi filees energiat, valku ja rasva. Süsivesikuid vist kalas pole. Kas sisaldab ka omega 3 ja 6. Kui keegi teab mõnda lihtsat retsepti sellest kalast, siis äkki kirjutab. Tänud ette.
Palju on hõbeheigi filees energiat, valku ja rasva. Süsivesikuid vist kalas pole. Kas sisaldab ka omega 3 ja 6. Kui keegi teab mõnda lihtsat retsepti sellest kalast, siis äkki kirjutab. Tänud ette.
– 92 Kcal, 1 g rasva, 19 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Eks kindlasti ole ka kasulikke rasvhappeid nagu kalades tavaliselt on!Ise olen teinud ahjus oliiviõli, tilli ja natukese soolaga, mulle täitsa meeldis aga eks kindlasti annab selle maitsega veel mängida, näiteks sidrunit peale pigistada olen kuulnud, et siis pidvat ka hea olema, vaata proovi ise midagi!
Kas keegi on proovinud ka ilma küpsetamata hõbeheigi fileed. Näiteks: ostad 400g külmutatud hõbeheigi fileed (20.-), sulatad, keerad rulli, topid purki, maitseained, sidrunimahl peale ja 24 tundi seista. Kas peaks äädikat või õli lisama. Küsin sellepärast, et mitte ei karda katsetada ja p*** keerata, vaid äkki on oht mingi uss vms saada sellest toorest kalast. Tänud ette.