Skip to main content

Toitumiskava

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Renxu
    Member

Olen ,siis mõelnud selle toitumiskava tellimisele ,kuid ma ei teagi nüüd mis eesmärgil mul seda vaja on.

Olen 17 aastane , kaalun 71-72kg ja 186cm pikk.Tahaks saada oma kõhtu trimmi ,sest seal on üsna korralikult rasva ,

aga tegelikult ma olen ju niigi alakaalus ,et ma ei saa siukest kava tellida ,mis mult kaalu vähemaks võtaks…

Et mis oleks teie soovitus?

5ander
    Member

Tee aeroobset.Jookse või sõida rattaga.Toitu vastavalt energiakulule.Keharasva alandamiseks peab iga päev toiduenergias mingi puudujääk olema,kui ma ei eksi.

tomster
    Member

Kui tellid treeningkava/toitumiskava, siis see tehaksegi vastavalt sinu vajadustele, st et sinu puhul koostatakse selline kava, millega võtad kaalus juurde.

Ja selleks, et kõhulihased rasvakihi alt välja paistaks, tuleb sul toitumine paika saada, mitte kõvasti aeroobset hakata kohe tegema. Kõigega tuleb alustada tasa ja targu. Võimaluse korral võiksid tellida lisaks toitumiskavale ka treeningkava, siis saad ka soovitused aeroobse tegemiseks. Pealegi on sul jõutreeninguks niikuinii kava vaja, sest ainuüksi õigest toitumisest on vähe kasu, kui tahad massis juurde võtta.

Treeningkava + toitumiskava = sinu loodetud eesmärk!

Renxu
    Member

kuidas muidu see toitumiskava tellimine käib?

kas enne on mingi kokkusaamine ka või käibki kõik interneti vahendusel?

rainisk
    Member

Interneti vahendusel ikka.

Renxu
    Member

aga kui pika aja peale see kava jaotatud on? nädal vms?

ma mõtlen ,et mis ma pean siis mingi ühte toitu näost sisse ajama või annab nende asjadega mängida?

ja siis et kuna ma käin koolis ,siis kas kuidagi on üldse võimalik ilma toidulisanditeta hakkama saada?

sest kooli lõuna pole just meil kõige tervislikum ,sisaldab ikka kole palju kilokaloreid mingi väikese rasvase käki kohta ja see pole eriti maitsev ka..

yamikazi
    Member

aga kui pika aja peale see kava jaotatud on? nädal vms?

ma mõtlen ,et mis ma pean siis mingi ühte toitu näost sisse ajama või annab nende asjadega mängida?

ja siis et kuna ma käin koolis ,siis kas kuidagi on üldse võimalik ilma toidulisanditeta hakkama saada?

sest kooli lõuna pole just meil kõige tervislikum ,sisaldab ikka kole palju kilokaloreid mingi väikese rasvase käki kohta ja see pole eriti maitsev ka..

Toitumiskava tehakse sinu eesmärgi järgi ja sa ei pea igapäev samu asju näost sisse ajama. Minu teada kirjutab ta erinevad toite mida kuna süüa ja värki. Ja otseloomulikult on ilma toidulisanditeta võimalik hakkama saada

-aron-
    Member

Kooli saad ju ka oma toidu kaasa võtta…endal on 2 einet kaasas koolis.

Renxu
    Member

eks ma saa jah, mida ise koolis sööd tavaliselt?

-aron-
    Member

eks ma saa jah, mida ise koolis sööd tavaliselt?

Riis,kanafilee,kodujuust,leib vahel ka banaan ja kohupiim.

j500aan
    Member

Mul tekkis ka väike küsimus selle asja peale.. Kas massilisaja söömise tasub liigitada söögikordade hulka?

Näiteks, kui ma söön 4 korda päevas + massilisajat.. Kas see on siis samaväärne 5 söögikorraga?

yamikazi
    Member

Mul tekkis ka väike küsimus selle asja peale.. Kas massilisaja söömise tasub liigitada söögikordade hulka?

Näiteks, kui ma söön 4 korda päevas + massilisajat.. Kas see on siis samaväärne 5 söögikorraga?

No pmst võid nimetada küll kuna sealt saad süsivesikuid ja valku(+muud värki veel).

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.