Skip to main content

Aktiv toiduasendaja

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Aktiv toiduasendaja

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    riin001
    Member

Tere,

Nägin täna hommikul telekas naistesaates reklaami sellisele toiduasendajale nagu Aktiv, mis iseenesest maksab ainult 350 eek ja ühe toidukorra asendamisel päevas peaks jätkuma kuuks ajaks…

Mure on mul just selles, et õhtuks läheb kõht väga tühjaks ja kilosid kipub seega kogu aeg tasapisi juurde tulema. Trenni teen 2-3-4 korda nädalas ja siis üpris tugevalt. Päeva ajal istun kontoris..

Pikkus on 177cm ja kaal 63-65 kg, ideaalis tahaks, et oleks 55kg…

Kas keegi oskab midagi Aktivist rääkida…või anda mingisugust hea nõu?

Vabandan ette, kui sarnane teema on juba varem tõstatatud, kuid esmapilgul foorumist ei leidnud.

hehee
    Member

Tere,

Nägin täna hommikul telekas naistesaates reklaami sellisele toiduasendajale nagu Aktiv, mis iseenesest maksab ainult 350 eek ja ühe toidukorra asendamisel päevas peaks jätkuma kuuks ajaks…

Mure on mul just selles, et õhtuks läheb kõht väga tühjaks ja kilosid kipub seega kogu aeg tasapisi juurde tulema. Trenni teen 2-3-4 korda nädalas ja siis üpris tugevalt. Päeva ajal istun kontoris..

Pikkus on 177cm ja kaal 63-65 kg, ideaalis tahaks, et oleks 55kg…

Kas keegi oskab midagi Aktivist rääkida…või anda mingisugust hea nõu?

Vabandan ette, kui sarnane teema on juba varem tõstatatud, kuid esmapilgul foorumist ei leidnud.

Ma tahtsin ka kunagi lihtsamini pääseda ja sõin rasvapõletajaid. Ainuke, mis ma nendest sain, oli see, et õhtuks oli jube paha olla, terve keha värises ja sees keeras. Purki lõpuni ei söönudki. Nüüd söön toitumiskava järgi, maksab samuti 350 krooni ja on kindlalt tervislikum.

serif
    Member

Telli kindlasti toitumiskava, hea ja tervislik toitumine tagatud

Autor
    Postitused
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.