Skip to main content

valgu kohta

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » valgu kohta

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    rait000
    Member

kuidas oleks mõtekam võtta valku kas kaks korda päevas suuremas koguses või jaotatud neljaks..praegu võtanneli korda päevas igakord 4 teelusikat..hommikul,enne trenni,peale trenni ja enne magama minekut..see ka veel et tahaks suveks natuke rasva vähendada..sügisest saati massi kasvatand..palju peaks dieedi ajal tarbima valku ja süsikaid ja mis aegadel.kas trenni ajal oleks mõtekas juua glükoosiga segatud vett.praegu kaalun 83 u..tahaks vähemalt 80 peale saada.olen 17 aastane ..kas müsli jogusrtiga on hea dieedi ajal süüa..

kristen106
    Member

kuidas oleks mõtekam võtta valku kas kaks korda päevas suuremas koguses või jaotatud neljaks..praegu võtanneli korda päevas igakord 4 teelusikat..hommikul,enne trenni,peale trenni ja enne magama minekut..see ka veel et tahaks suveks natuke rasva vähendada..sügisest saati massi kasvatand..palju peaks dieedi ajal tarbima valku ja süsikaid ja mis aegadel.kas trenni ajal oleks mõtekas juua glükoosiga segatud vett.praegu kaalun 83 u..tahaks vähemalt 80 peale saada.olen 17 aastane ..kas müsli jogusrtiga on hea dieedi ajal süüa..

kui palju sa aeroobset teed?

rait000
    Member

kui palju sa aeroobset teed?

aeroobsest siis..kaks kekatundi nädalas kus saab päris kõvasti vatti.kord nädalas karatee umbes tund..ja nädalavahetusel jooksen ka ikka mõned kildid maha..vahest enne trenni jooksen ka paar minti ja sõudeaparaadi pear paar minti

MargoL
    Member

see enne trenni jooksmine ja sõudmine paar minti annab vaevu soojenduse välja, areoobseks ei saa seda küll kuidagi nimetada.

Jess13A
    Member

Müsliga jogurtist nii palju ,et oleneb mis eesmärgi dieeti pead, kui tahad juurde võtta ,siis võid süüa puuviljade ja suhkrustatud müsli koos joguritga, mis sisaldab põhiliselt süsivesikuid ja vähe valku. Muidugi on olemas ka ilma müslid ilma suhkruta ning maitsestamata jogurt aga selle maitse ei ole nii hea, kuid hommikuseks süsivesiku laksuks sobib küll

jrx
    Member

Jaotatud neljaks… Sa pead jälgima, et sa enda valgu imendumise piiri ei ületa ja neljaks jagamisel on see kindlam…

rait000
    Member

Jaotatud neljaks… Sa pead jälgima, et sa enda valgu imendumise piiri ei ületa ja neljaks jagamisel on see kindlam…

piiri ma vist pole veel ületanud sest rasva nagu pole tulnud juurde..ja ära ta ka ei lähe.tahaks ikka keha reljeefsemaks saada..lihast ikka on mõnusalt aga ma ple oma reljeefiga rahul.aint selg ja sääred tahavad arendamist.

rait000
    Member

suvel tahaks nagu rasva põletada ja vormida…ja siis sügisel jälle massi perioodi tegema ja ullult sööma hakata..

Fre
    Member

Nii palju, kui mina tean, siis võta 4x päevas. Valku ikka sama palju, aga süsikaid võta massiperioodist poole vähemaks (ütleme, et 480g-lt 240-le). Süsivesikuid hommiku poole rohkem ja mida aeg edasi, seda vähem. Õhtul enne magaminekut ära eriti võta, kui sa pole just jõusaalitrenni teinud tol päeval. Müslit jogurtiga võid vast hommikul peale ärkamist küll süüa, aga mitte enam õhtupoole. Glükoosiga segatud vee kohta ei tea midagi – ainult seda, et peale jõusaalitreeningut on see kasulik.

jrx
    Member

See ületamine ei olnud rasvaks minemise vaid imendumise kohta. Hoida stabiilset vabade aminohapete reservi…

rait000
    Member

See ületamine ei olnud rasvaks minemise vaid imendumise kohta. Hoida stabiilset vabade aminohapete reservi…

tänud

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.