Skip to main content

Kas keegi oskab kommenteerida Jokeri uudist ?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kas keegi oskab kommenteerida Jokeri uudist ?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Arnold
    Member

Nimelt Joker saatis mulle täna hommikul järgmise teksti:

“Ma tööle, aga uuemad uudised ehk need et rück võitis oma kati lätis, õigemini kõik eesti/vene mehed võisid oma katid polshin ja svetsov”

Kas keegi teab täpsemalt ka midagi, mis toimus ?

heli
    Member

Mina oskan, täna 1 aprill : )

Kusjuures ei ole see naljauudis, kõik nii oligi!!!

Kimber
    Member

Riias toimusid 31.03. WFF-i liiga Euroopa Karikavõistlused. Eestit esindasid A.Ševtsov, R.Polšin ja J.Rükenberg. Kõik kolm võistlejat võitsid oma kategooriates esikohad. Konkurendid olid väga kõvad nii, et tulemusi võib pidada väga headeks.

Ps!!! Tõsised tänud Ainile, kes mind esiteks läbi kogu ürituse “käekõrval” hoidis, määris, aitas vene keelega – väga suur toetus ja ilmselt ilma Ainita oleks see käik jäänud ka teostamata!!! Mees väärib respecti, tänud veelkord!!! Tänud ka meie imetillukesele fänclubile (Martin ja Marko), kes motivatsiooni saalist üleval hoidsid ja üritust fotokaamerale talletasid. Väike meeskond, aga tõsiselt hea “tiimitöö”!!!

vend vähk
    Moderator

Õnnitlused võidumeestele!

Vaatasin, et fitness rates on juba osad pildid Rückenbergil väljas, aga tore oleks vaadata sellest üritusest ka galeriid. Polshini vorm huvitab eriti, sest sellest mehest nägin viimati ühte kehva kvaliteediga pilti sügisel, aga isegi sellel pildil oli mees päris suureks paisunud. Andke siis teada, kui kusagil neid pilte näha saab!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.