massilisaja või valk
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » massilisaja või valk
- This topic has 96 replies, 54 voices, and was last updated 13 years tagasi by
OlariNebokat.
-
AutorPostitused
-
september 30, 2003 at 6:23 e.l. #10257
asner
MemberEt massi lisada selleks peaks võtma mõlemat koos või?
Massilisajad on tiba kallid mu arust! Või on nende mõju tõepoolest nii vinge? Keegi võiks massilisajate koha pealt sõna võtta ja rääkida kuidas mõjus? Kas üldse mõjus? Võtaks näiteks ajavahemiku 2 kuud! Mitu grammi kaalu juurde tuli?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2003 at 12:01 p.l. #34159Anonüümne
GuestMassilisaja on proteiin + süsivesik.
Mõtekam oleks vast osta proteiinipulbrit ja nt. dekstroosi.
oktoober 1, 2003 at 5:34 e.l. #34160Arnold
MemberKahjuks peab tunnistama , et kõige paremini töötavad lihas massi lisamisel sellised instrumendid nagu korralik toitumine , treening ja rezhiim.
oktoober 1, 2003 at 11:25 e.l. #34161mr.muscle
Member… jah ex ta ole. Kui neid tarbid, siis pead ka teadma et ainuüksi toote söömisest kasu pole kui ülejäänud aja niisama pahna sööd või üldse ei söö, aga noh mis ma õpetan… seda tead ise kah kindlasti.
jaanuar 10, 2004 at 2:40 p.l. #35508Olari
MemberProbleem seisneb selles,et ei tea kumba toodet valida.Kuna sooviks on suurendada massi ja raha pole nii palju et saaks kasutada erinevaid tooteid korraga.Kumb toode oleks mõtekam osta ?Kehakaalu on praegu 70kg ja pikkust 180.
Või on selle massilisajaga ka mingid aga-d et peab seda kasutama mingi teise ainega koos et saavutada maksimaalset efekti?
http://www.amazon.ee/main.php?main=product…t=17¤t=1
http://www.amazon.ee/main.php?main=product…t=12¤t=3
otsingust juba vaatasin ühtteist aga konkreetset vastust ei leidnud.Sry kui teema siiski olemas oli ,ärge kividega loopima hakake.
jaanuar 10, 2004 at 5:10 p.l. #35509Tman
MemberSa pead kokku arvestama, kui palju sa saad valku oma tavatoidust, kui see pole piisav siis ma soovitaks kindlasti lisavalku, sest ilma valguta ei ole su lihastel millestki kasvada ja massi juurde võtta.
jaanuar 10, 2004 at 5:53 p.l. #35510Olari
Memberjah tänx Tman, kuid said mu jutust veidike valesti aru. Seda ma tean isegi, et oma igapäevasest toidukordadest ma vajalikku valgukogust ammutada ei suuda, kui küsius mis õhus siiani ripub ootab vastust sellele, et kumb antud toodetest oleks tõhusam lihaste kiiremale arengule..kas on näiteks parem kui toode sisaldab rohkem süsivesikuid ja vähem valke või siis ikkagi vastupidiselt oleks tarvilikum kugistada puhast valku?
jaanuar 10, 2004 at 6:22 p.l. #35511meelius
MemberPeale trenni kasuta massilsajat,odavam tuleb ise valku ja süsivesikuid segada(30g valku,60-80g süsivesikuid)muul ajal kasuta puhast valku-näiteks õhtul viimase sõõgikorrana!
jaanuar 10, 2004 at 7:20 p.l. #35512Olari
Memberise mõtlesin ka et vist tuleb siiski odavam eraldi asju osta ´.Huvitav mitu purki ainult massilisajat tuleks sisse kugistada ennem kui mõjuma hakkab ?
Seal oli kirjas et üks kuur kestab 6 nädalat ,ei tea kas selle aja jooksul on mingi muutus juba toimunud.Mitte et ma otsiks moodust kiirelt ja vaevata suureks saada vaid et tahaks lihtsalt teada mis mind ees ootab.Trenni teen Oti edasijõudnute kava järgi mis on jaotatud kaheks.
jaanuar 10, 2004 at 7:39 p.l. #35513Olari
MemberTänud kõigile nõuannete eest. Teema võib nüüd lukku panna kuna natuke ringi tuhnides siin leidsin oma küsimusele ka vastuse .
jaanuar 16, 2004 at 8:47 e.l. #35631Chacal
MemberVõib-olla juba kulunud teema, aga küsin ikka. Milline põhimõtteline erinevus ülalmainitud toodetel on? Mõlemad ju valgud. Või on massilsajas mingid special lisa-ained?
jaanuar 16, 2004 at 9:07 e.l. #35630kriskoix
MemberVaata toodete etiketilt näiteks valkude ja süsivesikute protsentuaalset osa.
aprill 7, 2004 at 8:56 e.l. #37584Jann2004
MemberMis vahe on proteiinil ja massilisajal?
aprill 7, 2004 at 10:53 e.l. #37585Marek Kalmus
MemberProteiin tähendab valku. Massilisaja on arvatavasti toode kus proteiin ja süsivesik on pooleks, sõnaga kiiremaks Kaalu tõstmiseks. Kindlasti aga mitte ei ole selle KIIRUSE juures kõik puhas lihas:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 8:16 p.l. #46190max15
Membertere, soovix teada, kas massilisajat ja proteiini v6ib ka koos kuuridena kasutada. St, et ma v6tan peale trenni nt proteiini (whey lemon superit) ja enne magama minekut massilisajat.
ette t2nades
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.