Küünarnuki löök
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Küünarnuki löök
- This topic has 17 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2007 at 6:43 p.l. #10252
testuser3
MemberInglise keeles vist elbow smash?
kas see on kuidagi tugevam kui tavaline ” parem/vasak sirge” ?
Et mis on selle löögi eelised teiste eest?
tean et nt mängus splinter cell too eriagent rusikaga ei löögi, viad aint küünarnukiga, hoides teise käega lööva käe randmest…
märts 30, 2007 at 7:33 p.l. #110819Xero
MemberIse eiole absoluutselt mingi võitluskunsti harrastaja, kuid võib arvata ju et on tugema kui tavaline rusikalöök, kuna sa ikkagi lööd terve keha massiga. Rusikalöögil ei kasuta niivõrd palju kehamassi. See on minu arvamus.
märts 31, 2007 at 6:15 e.l. #110828jrx
MemberEelis 1: võib põhjustada kergemini lõikehaavu (näole)
Eelis 2: küünarnukk struktuurina on tugevam kui (paljas) rusikas mida (eriti ilma kindata) on kerge vigastada
Miinus 1 : märgatavalt lühem löögidistants – reaalselt on küünarnukilöögid kasutatavad ainult haardelt
Miinus 2: raskem turvaliselt ja samas reaalselt harjutada kui rusikalööke
Kokkuvõte: see on lihtsalt tööriist tööriistakastis nagu iga teine “tehnika”. Oluline pole mitte see, vaid see kuidas sa seda harjutad ja rakendada oskad.
märts 31, 2007 at 7:10 e.l. #110830yamikazi
MemberIse eiole absoluutselt mingi võitluskunsti harrastaja, kuid võib arvata ju et on tugema kui tavaline rusikalöök, kuna sa ikkagi lööd terve keha massiga. Rusikalöögil ei kasuta niivõrd palju kehamassi. See on minu arvamus.Kui ma ei eksi siis lööd ikka parem sirget koos puusa lükkega ka päris keha massiga. Kui poksiga tegelesin siis treener seletas kuigi et mäleta väga.
Peaks suht sama välja tegema või isegi parem sirge tugevam.
aprill 1, 2007 at 7:13 e.l. #110915eintsius
MemberPõhieelis küünarnukilöögil on väga väike ning kõva kontakt pind ( küünarnuki tipp ) löögil. Kokkupuutepinna suurusest sõltub palju purustusi löök teeb ning palju löögienergiast kantakse üle. Mida pehmem ning suurem on kontaktipunkt, seda rohkem laiali jaotub löögienergia. Lisaks on küünarnukil väga tugev toestus õlalihaste ning rinnalihaste kujul, mistõttu ülakeha pööramine kantakse otse üle löögiks kadudeta. Kui nüüd võrrelda lööki näiteks paremsirgega, siis sirgel on löögijõud väiksem, kuna kokkupuute hetkel on käsi nii pikkalt välja sirutunud, et vetrub ning selle läbi neelab osa energiast endasse. Samas sirgel on eelis väga suure kiirusega kontakt.
Küünarnuki löögil on veel üks omadus: see purustab väga lihtsalt luid, seetõttu on väga brutaalne löök.
Poksjiad kasutavad küll tervet keha löökide andmiseks, sealt see Tysoni härgatapva löögi jõud pärit ongi. Puhtalt käte ja õlalihaste abil on rusikalöök päris mannetu.
Küünarnuki kasutatakse päris lähedalt lüües, peaaegu kättpidi koos olles.
Sirged on kasulikud, kui opponentide vahel on kerge distants, miski 0,5…1m.
aprill 1, 2007 at 8:20 e.l. #110929MEE
Membervõimalusel maasvõitluse ajal ma muud ei kasutakski kui küünarnukke, väga ohtlikud on küünarnukid IMHO, käelöögiga on raske võrrelda, kuna kui võtta siis ntx Tysoni löögitugevus ja muay thai poksija küünanuki löök, siis ma arvan, et Tysoni löök paneb magama aga muay thai oma lõhub sul lõua/nina/põsesarna või heal juhul lõikab sulle näopiirkonda väga sügava augu
aprill 3, 2007 at 4:41 p.l. #111188eintsius
MemberTysoni löök ilma kindata annab midagi sama haiget välja. Väidetakse, et sellise kategooria poksija raevukas kindata löök tavainimesele pähe pidavat lisaks kolju igasugustele mõradele ka kaelalülid lihtsalt puruks lööma.
aprill 11, 2007 at 3:36 p.l. #111965ras
MemberTysoni kindata löök annab talle murtud käe
.Küünarnuki löök on minu arvates selline vastase pehmendamine tibakene (ehk siis ka kindlasti võimalik KO-da), kindlasti suurepärane täiustus clinchis. Ground games vist kõige efektiivsem, kui kasutada seda nagu Tito Ortiz või lõikemeister Kenny Florean.
aprill 11, 2007 at 6:33 p.l. #111995MEE
MemberTysoni kindata löök annab talle murtud käe
.
Küünarnuki löök on minu arvates selline vastase pehmendamine tibakene (ehk siis ka kindlasti võimalik KO-da), kindlasti suurepärane täiustus clinchis. Ground games vist kõige efektiivsem, kui kasutada seda nagu Tito Ortiz või lõikemeister Kenny Florean.
R.Couture on Titost parem ja Kennyst ka ma kaldun arvama
aprill 11, 2007 at 7:29 p.l. #112005Vägivaldur
MemberKüünarnuki löök on “lihtsam” lüüa, kuna löögi taga on kaks liigest vähem, kus saab midagi viltu minna kui rusikaga lüües.
Küünarnukiga lüüakse tavaliselt siiski teiselt distantsilt – maas ja klintšis, kus rusikaga alati ei saa normaalselt lüüa.
aprill 11, 2007 at 9:23 p.l. #112015ras
MemberR.Couture on Titost parem ja Kennyst ka ma kaldun arvama
aprill 11, 2007 at 9:51 p.l. #112017MEE
MemberKas sa selgitaks mulle palun, kuidas on see seotud küünarnuki kasutusega?… couture harva kasutas minu teada. Aga Tito ainult küünarnukkidega möllabki full guardis.Aga jah, legendid rokivad

kui sa ei tea siis soovitan vaadata esimesi UFC-sid kus ta oli. Tema Tito ju maha viiski pidevalt ja küünarnukkidega ära poundis. Hilisemates UFC-des ta pole väga esinenud aga siis kui Tito-lt belt võttis siis oli näha, et Couture käed ei ole papist
( viide UFC 44 ) lisaks kuula kommentaatoreidja kui sa asja tõeliselt tunneks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis teaks ka, et ta on UFC-s ja ülemaailma tuntud kui GNP-lane. ( võin viite ka anda kui muidu ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )aprill 12, 2007 at 7:43 e.l. #112038ras
Memberkui sa ei tea siis soovitan vaadata esimesi UFC-sid kus ta oli. Tema Tito ju maha viiski pidevalt ja küünarnukkidega ära poundis. Hilisemates UFC-des ta pole väga esinenud aga siis kui Tito-lt belt võttis siis oli näha, et Couture käed ei ole papist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( viide UFC 44 ) lisaks kuula kommentaatoreid
ja kui sa asja tõeliselt tunneks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis teaks ka, et ta on UFC-s ja ülemaailma tuntud kui GNP-lane. ( võin viite ka anda kui muidu ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )mm.. ei jah, ma ei tunne asja ju TÕELISELT, mis siin enam ikka rääkida
. See kunagine fight ja aga ma mõtlen just nüüdisaega. Aaga ei.. ma ei saaju midagi öelda, ma ei tea ju nii hästi
. Aga selles osas, et see on ju tiba loogiline, et ta tuntud, kui GNP-lane. See on tema stiil. Aaga kasutab siiski rohkem fiste, kui küünarnukke. Kuid nüüd Sylvia vastu olles näitas ka suurepärast poksi tehnikat. aaga olks..ma ei viitsi vaielda.aprill 12, 2007 at 7:58 e.l. #112040MEE
Memberära siis nüüd pahanda
Ega ma pahaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No loomulik, on et IGA GNP-lane kasutab rohkem fiste kuna pidevalt pole head võmalust küünarnukiga lüüa.Aga ma arvan, et siin võib vabalt öelda, et kõik nad nii Kenny, Tito kui ka Randy on väga efektiivselt võimelised küünarnukiga oma tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2007 at 7:59 e.l. #112041ras
Memberära siis nüüd pahanda
Ega ma pahaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No loomulik, on et IGA GNP-lane kasutab rohkem fiste kuna pidevalt pole head võmalust küünarnukiga lüüa.
Aga ma arvan, et siin võib vabalt öelda, et kõik nad nii Kenny, Tito kui ka Randy on väga efektiivselt võimelised küünarnukiga oma tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huoh… saavutasime konsensuse
.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.