Küsimus Kreatiini kohta?
- This topic has 13 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
torbolents.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2007 at 5:31 p.l. #10243
serif
MemberVaevalt, et suitsetamine soodustab selle imendumist :S.
Kas see mitte kreatiin pole
?märts 28, 2007 at 5:45 p.l. #99249–Nitro–
MemberMul on selline küsimus, et kui greatiini kasutama hakkaksin kas peaksin suitsetamise maha jätma? Et nagu kui palju ta takkistab greatiini mõju?
märts 28, 2007 at 5:52 p.l. #99250M.M.
MemberMul on selline küsimus, et kui greatiini kasutama hakkaksin kas peaksin suitsetamise maha jätma? Et nagu kui palju ta takkistab greatiini mõju?Ei takista midagi, imendubki paremini : )
märts 28, 2007 at 6:17 p.l. #99255–Nitro–
MemberSuitsetamine põletab keha massi ju ? !
märts 28, 2007 at 6:33 p.l. #99262PT London
MemberMul on selline küsimus, et kui greatiini kasutama hakkaksin kas peaksin suitsetamise maha jätma? Et nagu kui palju ta takkistab greatiini mõju?Suitsetamise peaxid igatahes maha jatma!!!
märts 28, 2007 at 6:40 p.l. #99263matu124
Memberno nii vöi naa on suitsetamine halb nii ,et parem jäta jah maha
märts 29, 2007 at 3:46 e.l. #99285rainisk
MemberÄkki keegi suudaks ära seletada, mis mõte on suitsetamisel ???
Mina sellest siiani aru pole saanud – rikud raha eest kopse ja tervist, midagi vastu saamata.
Muudab see siis rohkem “mehisemaks” ?? Minu arust küll mitte !
märts 29, 2007 at 4:35 e.l. #99288–Nitro–
MemberSuht savi kuda ta kirjutatakse!!!! Õige on kahte moodi ! Kreatiin ja Creatin !
Njh eks ma jätan siis suitsetamise maha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
märts 29, 2007 at 6:08 e.l. #99292Jess13A
MemberMul on selline küsimus, et kui greatiini kasutama hakkaksin kas peaksin suitsetamise maha jätma? Et nagu kui palju ta takkistab greatiini mõju?Kreatiini kasutada ja suitsetada on nagu autol pidurit ja gaasi üheaegselt suruda. Vastandlikud tegevused Mootor võib käes möirata aga pöörast kiirust ei arenda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt otsusta, kumb on sulle tähtsam ,kas suitsust saadav tunne ja rahulolu või terve ja arenev keha (juhul mudugi ,kui peale kreatiini võtmise teed trenni, sööd ja magad korralikult)
märts 29, 2007 at 6:09 e.l. #99293theONE1
MemberÄkki keegi suudaks ära seletada, mis mõte on suitsetamisel ???Mina sellest siiani aru pole saanud – rikud raha eest kopse ja tervist, midagi vastu saamata.
Muudab see siis rohkem “mehisemaks” ?? Minu arust küll mitte !
Kuidas sa siis ei saa vastu?? sõltuvuse saad ju ja saad vaba aega sisustada! ;)Norjamehed-See oli öeldud irooniaga!
märts 29, 2007 at 12:10 p.l. #99307Aken
MemberNatuke teemast mööda aga kui vanalt ja kui pika treenimis perioodi järel tasuks kreatiini kasutama hakata?
märts 29, 2007 at 1:54 p.l. #110006Savage
Memberkõik oleneb sellest, mis eesmärgini püüdled, kui tahad rohkem powerit saada on kreatiin omal kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2007 at 5:28 e.l. #110777Arne
MemberMul on selline küsimus, et kui greatiini kasutama hakkaksin kas peaksin suitsetamise maha jätma? Et nagu kui palju ta takkistab greatiini mõju?Suitsetamise peaksid kindlasti maha jätma, ise jätsin jaanuari alguses ja pärast seda tuli massi märgatavalt juurde.
See raha, mis suitsetamise peale läheb, kuluta parem kreatiinile.
aprill 2, 2007 at 10:10 e.l. #111033torbolents
MemberSuitsetamise peaksid kindlasti maha jätma, ise jätsin jaanuari alguses ja pärast seda tuli massi märgatavalt juurde.See raha, mis suitsetamise peale läheb, kuluta parem kreatiinile.
Selle pärast võtsid juurde ,et rohkem sööma hakasid. Suitsetamine vähendab söögiisu märgatavalt. Samas see täiesti individuaalne ,kuidas mõjub. Ega ta tervisele hea küll pole . Ise tegin u 6 aastat ja nüüd piirasin suitsetamist oluliselt( teen max paki nädalas , mõnel nädalal üldse mitte) Ja on tunda ka , et võhma juurde tulnd ja söögiisu täiega kasvanud. Kreatiini võttes ei tohiks suitsetamine küll midagi mõjutada.
Ise olen kuulnud mingit sellist müüti ,et tubakas, eriti mokatubakas pidi piimhapet aitama kehast välja transportida??
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.