Kohupiim!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kohupiim!!
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
McNeo.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2007 at 7:23 p.l. #10213
ristokru
MemberTere,
mure siis selline et söön tavaliselt päevas 2 Farmi 220g kohupiima aga nüüd on hakkanud peale kohupiima söömist kõhus keerama ja tunnen et seedimisele ei mõju hästi. Ajaaa kõhu võtab ka mõni kord lahti
märts 24, 2007 at 8:49 e.l. #1105215ander
Memberkohupiimast peaks minu arust pigem kõhukinnisus tulema,kui lahtisus.Kohupiim on valgurohke toit,kohupiimale võiks midagi peale juua,hõlbustab imendumist ja vähendab liigse valgurohke toidu halba mõju neerudele.
märts 24, 2007 at 12:57 p.l. #1105525ander
Memberja noh,valgurohke toidu korral peaks veetarbimine suurem olema…
märts 24, 2007 at 4:14 p.l. #110588Aile
MemberTere,mure siis selline et söön tavaliselt päevas 2 Farmi 220g kohupiima aga nüüd on hakkanud peale kohupiima söömist kõhus keerama ja tunnen et seedimisele ei mõju hästi. Ajaaa kõhu võtab ka mõni kord lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki keegi tarkadest oskaks aidata milles viga?
Mul oli sama probleem.
Proovi kohupiima kypsetatud kujul.
Kui ei aita siis asenda kohupiim millegi muuga (vaheta valguallikas… n2iteks veiseliha, kala, muna, kalkun vms). Piimavalgu ja kaltsiumi saamiseks tarvita natuke kitsejuustu.
märts 24, 2007 at 4:22 p.l. #110589gmaster
Memberlaktoosi talumatuse märgid:)
mida vanemaks inimene läheb, seda raskem on kehal laktoosi lõhustada suurtes kogustes. mõnel lööb see välja, mõnel mitte kunagi
märts 24, 2007 at 4:42 p.l. #110592Aile
Memberlaktoosi talumatuse märgid:)mida vanemaks inimene läheb, seda raskem on kehal laktoosi lõhustada suurtes kogustes. mõnel lööb see välja, mõnel mitte kunagi
Minul ei ole laktoosi talumatust… St ei pruugi ka temal olla.
märts 25, 2007 at 6:53 e.l. #110617McNeo
MemberMul vist sama häda. Siiamaani polegi pihta sanud, mis mul kõhu podisema paneb ja selle mis tahke, vedelaks muudab. Aga vist on tõesti kohupiim. Pole nüüd mõned päevad kohupiima tarbinud ja on nagu kergem küll. Või äkki mingi kombinatsioon valkudest? Suht tavaline menüü sisaldas mul jogurtit, keefiri, kodujuustu, kohupiimakreemi, piima, kala, liha, muna. Mitte et iga päev kõike, aga enamus nimetatust küll. Ja hädad ikka siis algasid, kui üritasin nö. normi täita – 1,5-2g valku kehakilo kohta süüa. Vaatan, katsetan nüüd, ehk jätan piimatooted üldse mingiks ajaks välja.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.