Kõhulihase rebend
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kõhulihase rebend
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
Aken.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2007 at 7:20 e.l. #10208
Carita
MemberTere,
Peale pikemat vahe hakkasin uuesti jõusaalis trenni tegema. Esimene kord tegin selle kõhulihaste pingi peal (kus pea alastpidi jalgupidi kinni ripud) 10 kõhulihast. Pärast seda olid lihased mõned päevad valusad ja eilseks oli valu ära läinud, mõtlesin, et teen uuesti peale. Nii kui esimese tegin, lõi hirmus valu sisse ja nüüd ei saa midagi teha, mis kõhulihast pingutab.
Kas kõhulihase rebendi puhul üldse saab midagi teha, või tuleb lihtsalt oodata ja lasta tal rahus olla, kuni paraneb.
Kõhtu ju kinni vist ei seo..
märts 23, 2007 at 7:26 e.l. #110435Annika Pärtel
MemberKes sulle ütles, et sul kõhulihase REBEND on??
märts 23, 2007 at 7:55 e.l. #110436M.M.
MemberTere,Peale pikemat vahe hakkasin uuesti jõusaalis trenni tegema. Esimene kord tegin selle kõhulihaste pingi peal (kus pea alastpidi jalgupidi kinni ripud) 10 kõhulihast. Pärast seda olid lihased mõned päevad valusad ja eilseks oli valu ära läinud, mõtlesin, et teen uuesti peale. Nii kui esimese tegin, lõi hirmus valu sisse ja nüüd ei saa midagi teha, mis kõhulihast pingutab.
Kas kõhulihase rebendi puhul üldse saab midagi teha, või tuleb lihtsalt oodata ja lasta tal rahus olla, kuni paraneb.
Kõhtu ju kinni vist ei seo..
märts 23, 2007 at 7:58 e.l. #110438Carita
MemberMul üks kord varem rinnalihase rebend olnud ja tean mis rebend on.
Too paranes siis umbes kuu või kauem.
Aga mis ma valesti tegin siis seekord?
Kõhulihaseid tegin siis, kui olin juba tund trenni teinud, nii aeroobset, kui kõike muud.
märts 23, 2007 at 8:34 e.l. #110443taavs
Membertegid sa raskustega? Kui kiiresti sa tegid seda, seleta natuke.
märts 23, 2007 at 8:41 e.l. #110444Aken
MemberKui ma läksin peale aastat pausi trenni, tegin kokku 90 korda 45kraadise nurga all kõhulihaseid. Järgmised 3 päeva ei saanud sirgelt kõndida sest nii valus oli. Kuskil nädala pärast oli enam vähem normaalne.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.