Skip to main content

MASS2

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    artikkel
    Member

Tere Lp. Ott Kiivikas. Tahtsin teilt küsida, et kas oleks mõtekas hakata kasutama MASS2? Olen 15-aastane noormees ning kehakaalu ainult 44,4 kg. Hommikuse mõõtmise järgi 169cm pikk ja õhtuse järgi 167cm. Olen kiire ainevahetusega ning kaal väga kergesti lisanduda ei taha. Käin jõusaalis kolm korda nädalas: esmasp. kolmap. ja reede. Massi tahaks juurde saada loomulikult lihaste arvelt. Jõusaalis olen käinud ka varemalt, aga mitte kindlatel päevadel, vaid lihtsalt siis kui ujuma olen sattunud. Märtsi algusest saati olen hakanud käima regulaarselt nii, nagu eelpool öeldud. Kas osta MASS2? Mis on selle head ja halvad pooled (kui üldse on halbu pooli)? Kes oskab midagi muud soovitada, kuidas massi juurde saada, siis andke tulla! Kõik soovitused on oodatud.

Capricorn
    Member

Massi saab ka toidust, kuid suvalise söömisega on raske ilma rasva juurde kogumata massi lisada. Lihaste kasvatamiseks peab sööma palju valku sisaldavat toitu ning sööma u. 5-6 korda päevas, kogused olenevad juba kehakaalust, füüsilisest aktiivsusest jms. Kui tahad, saad lasta ka omale personaalse toitumiskava koostada.

maats
    Member

Kõigepealt korralik treeningkava, tavatoitumine paika(kvaliteetseks) ja alles siis valgusheigid peale trenni.Ja kõige tähtsam(minu arust) on targalt treenimine, järjepidevus ja pühendumine, omast kogemusest võin öelda, et küll need kilod siis ka hakkavad tulema.Kasuta siinset otsingut, siin on palju väärtuslikku infot.

Aga Mass 2 on täiesti massilisaja nime vääriline.

Ott Kiivikas
    Member

Mass 2 võib kasutada, samamoodi ei ole välistatud, et see mõni valgubaasil toode oleks. Mass2 tuleb lihtsalt ühe portsu kohta rohkem panna ca 80 – 100gr, siis saad kätte nii ca 60 gr. süsivesikuid ja ka 30 gr. valku. Tarbides vähem, siis jääb just valgu osa väga väikseks. Looulikult alusta eelkõige tavatoidu söömisest, toidukordi vähemalt 5 päevas ja näed, et kaalu hakkab tulema.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.