Skip to main content

probleem

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    x-pure
    Member

teised lihased on arenevad ilusasti aga rind ei taha kudagi areneda äkki seeb keegi aitada:D

zudokorn
    Member

Rinnalihased on suured ja vajavad mõnevõrra rohkem vaeva, st rohkem harjutusi. Harjutustest soovitan erinevate kalletega lendamist. Minul pani just see rinna kasvama.

Capricorn
    Member
    Creek
    Member

Rinnalihased on suured ja vajavad mõnevõrra rohkem vaeva, st rohkem harjutusi. Harjutustest soovitan erinevate kalletega lendamist. Minul pani just see rinna kasvama.

Tegelikult on tihti probleemiks, et rinnale tehakase liiga palju seeriaid ja/või treenitakse neid liiga tihedalt, tagajärjeks on ületreening. Nii, et seesuguste soovitustega tasub ettevaatlik olla.

eintsius
    Member

Alustaks sellest, et milline su treeningkava välja näeb?

joey
    Member

welcome to the club sellisel juhul. ega seal muud pole kui peab varieerima ja shokeerima rinda päris tihti. nii ta vähemalt kudiagigi kasvab, kindlasti ära jää pikalt ühe treeningrutiini juurde.

zudokorn
    Member

Tegelikult on tihti probleemiks, et rinnale tehakase liiga palju seeriaid ja/või treenitakse neid liiga tihedalt, tagajärjeks on ületreening. Nii, et seesuguste soovitustega tasub ettevaatlik olla.

Ületreenida ka ei tasu. Aga olgem ausad, rind vajan rohkem treenimist kui näiteks biitseps.

x-pure
    Member

ma teen rinnale üks kord nädalas.

kõigepealt teen horistontaal pingil surumist siis kaldpingi ja siis teen sisemist rinda handlitega:D

veinikaarija
    Member

ma teen rinnale üks kord nädalas.

kõigepealt teen horistontaal pingil surumist siis kaldpingi ja siis teen sisemist rinda handlitega:D

Kui palju kordusi?

Olgem ausad ega see väga hea kava ei ole. Kui arvata, et kordused on kuskil 8-12 ja seeriaid 3, siis ei ole imestada, miks arengut ei toimu.

Corrosion
    Member

Kui palju kordusi?

Olgem ausad ega see väga hea kava ei ole. Kui arvata, et kordused on kuskil 8-12 ja seeriaid 3, siis ei ole imestada, miks arengut ei toimu.

No ma ei tea, asi pole alati kavas vaid muudes iseärasustes. Mina veel hiljuti võtsin siit mingi suht algaja kava ja kõik toimis ilusti. Tehnika, toitumine jne peaksid ka paigas olema.

Aga no ma olen algaja ka veel, mida ma ikka tean.

Xero
    Member

Ühes artiklis on rinnatreeningus juttu. Nimel oli see Oskari artikkel..vist. Rinnale nagu ka paljudele teistele lihastele ei ole vaja rohkem harjutusi kui tegelt. See ei anna midagi. Tähtis on koormata ja mitte lihtsalt 8-10 kordust ära teha, vaid sellel ajal ka keskenduda lihasele ja just antud lihasele, ei millegile muule. Tavaline rinnatreening paljudel näeb jah välja selline : Horisonaalpingil surumine, kaldupingil surumine, lendamine( horisontaal, kaldpingil), liblikas ja/või crossover. Aga tehke vaheldus. Alustage üks trenn vastupidiselt ja teinekord jällegi vahetage harjutuse omavahel täiesti ära. Vahelduseks võiks ka mõni harjutus ära jääda ja asendada mõne alternatiivse harjutusega. Võimalusi on palju kui šhokerida lihast.

gmaster
    Member

Kui palju kordusi?

:eek: palun seleta mulle ka, mis arengut ei toimu

tundub et ma olen paar aastat tühja tööd teind :ph34r:

veinikaarija
    Member

:eek: palun seleta mulle ka, mis arengut ei toimu

tundub et ma olen paar aastat tühja tööd teind :ph34r:

Loe üle-eelmist postitust.

Marielito
    Member

Probleemsete lihasgruppide puhul tuleks tõesti neid korralikult ehmatada. Selleks peaks kasutama superseeriad ja vahetama pidevalt harjutusi.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.