väga põkid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » väga põkid
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
yamikazi.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2007 at 7:08 p.l. #10064
yamikazi
MemberKrt ma juhuslikult vaatasin pilte siin fitnessi lehel ja mõtlesin kas sellised elukad kiiresti joosta ka saavad ja värki ? see must on ikka väga elukas ma ütleks
mitte et ise selline olla ei tahaks… .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elukadmärts 7, 2007 at 7:13 p.l. #108741-aron-
MemberKrt ma juhuslikult vaatasin pilte siin fitnessi lehel ja mõtlesin kas sellised elukad kiiresti joosta ka saavad ja värki ? see must on ikka väga elukas ma ütleks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ElukadMa arvan,et mõeldes oma põlvedele ja liigestele nad valivad jooxmisele mõne ohutuma tegevuse(ratta jms kardioseadmed).
märts 7, 2007 at 7:15 p.l. #108744McNeo
Memberüldiselt sprint peaks elukatele hästi peale minema
märts 7, 2007 at 7:17 p.l. #108745yamikazi
Memberüldiselt sprint peaks elukatele hästi peale minemaSprint´ivad nad siis kiiresti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõeldes nende jalgade peale suht hull. Maa matsub kui selline jookseb
märts 7, 2007 at 7:21 p.l. #108748run45
Membersiin on video kuidas Kevin Levrone lippab Chambersiga http://www.bodybuilding.com/fun/bigrace.htm
märts 7, 2007 at 7:23 p.l. #108749M.M.
MemberMe Otiga nägime 2004 aastal Colemani oma silmaga kui ta kaal oli 145 kilo. Ma ei kujuta küll ette kuidas see mees oma 98-99 cm reie ümbermõõduga jookseb sprinti. Ühes intervjuus keegi(ei mäleta enam nime) pea samade mõõtmetega elukas kurtis oma saatust, et ei saa lastega mängida, kõigis aasendites ei saa naisega krõpsu teha ja öösel peab magama padi jalgevahel kuna teine reis külili magades vajutab veenid kinni ja jalg sureb seega ära.
märts 7, 2007 at 7:44 p.l. #108751McNeo
MemberVahest tundub, et sihukse kaaluga mehed ei pea jõusaalis enam kangi kasutamagi; juba see, et hommikul ennast püsti ajab, on pool trenni tehtud.
märts 7, 2007 at 7:44 p.l. #108752yamikazi
MemberMe Otiga nägime 2004 aastal Colemani oma silmaga kui ta kaal oli 145 kilo. Ma ei kujuta küll ette kuidas see mees oma 98-99 cm reie ümbermõõduga jookseb sprinti. Ühes intervjuus keegi(ei mäleta enam nime) pea samade mõõtmetega elukas kurtis oma saatust, et ei saa lastega mängida, kõigis aasendites ei saa naisega krõpsu teha ja öösel peab magama padi jalgevahel kuna teine reis külili magades vajutab veenid kinni ja jalg sureb seega ära.Vapsee, ränk reie ümbermõõt. Ega jah, väga suureks saamisel omad miinused.
märts 7, 2007 at 8:06 p.l. #108762Capricorn
MemberKui ma eelmise aasta lõpupoole trenni hakkasin tegema ja kõvasti ka proteiini rüüpasin ning mass ja mõõtmed kiiresti tõusma hakkasid, siis ükskord avastasin, et viimasel ajal olen hakanud WC-st välja tulles/sinna minnes tihti oma õlgu vastu uksepiita ära lööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd aga toitun kindla kava järgi ja tahtsin tasapisi hakata rasvast lahti saama ning ka reljeefi parandada, samas muidugi ka lihasmassi juurde kasvatada… kaal ja visuaalsed mõõtmed vähenesid, enam õlgu vastu WC uksepiita ära ei löö. 
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodetavasti hakkab ikka midagi juurde kasvama, seekord puhta lihasmassi arvelt… ja varsti jäävad jälle õlad WC uksepiida taha kinni. 
märts 7, 2007 at 8:08 p.l. #108763Flex250
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elukadoot miks sellised mehed peax jooxma??? nad on kulturistid ja neil pole kuskile vaja kiiresti joosta!!! kui neid jooxmine huvitaks siis nad jookseks mitte ei treeniks massi ju!!
aga siiski muide kevin levrone (oli teine vist mister olympial kunagi selle”musta mehe” e. ronnie coleman järel) olevat miski maailma tipp sprinteriga võidu jooksnud ja suurt alla ei jäänd, tipp tase ka jooksus võimalik massivsel mehel, kui otsid siis leiad netist ka video kus levrone jookseb.
märts 7, 2007 at 8:56 p.l. #108776Biitseps
Memberoot miks sellised mehed peax jooxma??? nad on kulturistid ja neil pole kuskile vaja kiiresti joosta!!! kui neid jooxmine huvitaks siis nad jookseks mitte ei treeniks massi ju!!aga siiski muide kevin levrone (oli teine vist mister olympial kunagi selle”musta mehe” e. ronnie coleman järel) olevat miski maailma tipp sprinteriga võidu jooksnud ja suurt alla ei jäänd, tipp tase ka jooksus võimalik massivsel mehel, kui otsid siis leiad netist ka video kus levrone jookseb.
Kui sa ise vaataksid natuke üles poole,siis sa näeksid ,et see video juba mainti ära siin,koos aadressiga
märts 7, 2007 at 9:04 p.l. #108779yamikazi
MemberMa niisama huvipärast küsisin, ei peagi kiiresti kuhugi jooksma aga jama kui üldse kiiresti joosta EI SAAKSKI.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.