Olukord selline – Hetkel on vigastus ,mis ei luba mul joosta mai lõpuni . Kuna mängin aktiivselt korvpalli ning hooaeg on nüüd minu jaoks läbi , siis tahaks sellest vigastuse perioodist maksimaalselt kasu lõigata ja seda jõusaali ehk täpsemalt massilisamise näol. Muidu korvpalli kõrvalt on saadud ikka korralikult ka jõusaalis rassitud ning tarvitan ka valgupulbreid , seda eelkõige taastumise puhul ja et saada vajalik valgukogus kätte . Olen 198 cm pikk ja optimaalne kaal 96 . Aga viimasel ajal ei taha enam tavatoidu ja lisandi kõrvalt lihasmassi juurde tulla .Lihtsalt ei suuda nii palju süüa . Siit tekibki siis nüüd see põhiküsimus , et kas peaks hakkama kreatiini tarvitama ? Ise olen kreatiini suhtes väga skeptiline olnud. Septembris hakkab uus hooaeg ja tahaks seda vahepealset aega ära kasutada ning kui septembris kreatiini tarvitamise pooleli ja jõusaali tahaplaanile jätan , keskendudes kossule on oht paksuks minna – lihas kaob ära ? Andke nõu kuidas sellises olukorras kõige parem tegutseda on