Skip to main content

treeningkava

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    driksi
    Member

Tere.Selline küsimus,et tahaks suveks saada vana keha tagasi…..pikkus on 167 cm, kaalun praegu 64 kg….olen 21 a.

Kaalu tahaks saada 55 -e peale ja samas tahaks ka lihaseid vormida.Plaan on alustada esmaspäevas (05.03.07)jõusaalis käimist.

Milline võiks olla minu tõhusaim treeningkava?

Ette tänades driksi!

PT London
    Member

1.V6ta personaal treener(see peax parim olema)

2.Telli toitumis ja treening kavad!

3. Kui mu esimest ja teist soovitust kuulda v6tad siis on tulemused garanteeritud, aga kui hakkad siit tulevate vastuste/info p6hjal ise aretama siis laheb sul kax kui mitte kolm korda kauem aega(kui yldse mingid muutused toimuvad)!!!!!

Corrosion
    Member

1 siis laheb sul kax kui mitte kolm korda kauem aega(kui yldse mingid muutused toimuvad)!!!!!

Suht loogiline jah.

driksi
    Member

Vaatan,et soovitate eratreenerit……aga arvan ,et jääksin siiski iseseisva kava juurde.

Probleemsemad kohad on kõhuümbrus…mis hakkab vaikselt vormi kaotama…ja alaselja valu.

Oleks tore kui keegi soovitaks midagi.

PT London
    Member

Oleks tore kui keegi soovitaks midagi.

Mis soovitusi sa veel ootad, oma probleemidele saad parima lahenduse treeneri abiga, ara alahinda treeneri vajalikkust ja kindlasti ara ylehinda oma teadmisi/v6imeid!!!

driksi
    Member

ma ei taha eratreenerit….soovituse all mõtlesin,et millise kava järgi ma võiksin iseseisvalt teha.

Kui ma eratreenerit tahaksin siis ma ei oleks siia kirjutanud.

johann
    Member

Head kavad on siin lehel:

Treeningkavad

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.