Skip to main content

“koogel-moogel”

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » “koogel-moogel”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    w00x7
    Member

Tere!

Mul tuli meelde nooremast east nagu “koogel-moogel” see on toores muna ja suhkur ära klopitud.

Mulle väiksemast peast väga meeldis, ja nüüd just tuli nagu meelde selline asi, pmst peaks ju selline asi olema valgupomm:D

Mis te arvate?

Äki ei ole tervislik toorest muna süüa?

painkiller
    Member

Ainuke halb asi selle juures on salmonelloos.

savi_
    Member

salmonelloos on jah kurat ohtlik asi… aga see nö “koogel-moogel” minu mäletamist mööda saab ka vaid ainult lapsena maitseda

Vägivaldur
    Member

Ainuke halb asi selle juures on salmonelloos.

Ei tasu oma mune turult osta, siis pole väga ohtu ka. Suuremate munatootjate juures peaks kontroll päris korralik olema.

w00x7
    Member

ma eile tegin endale, mulle küll meeldis.

kas keegi teab palju ühes munas valku on? mitu g

r2iner
    Member

Muna umbes 60g minu mäletamist mööda:

Kaloreid kokku: 81 Kcal

Rasva: 5.4 g.

Valke: 7.2 g.

Süsivesikuid: 0 g.

Kiudaineid: 0 g.

Samas see kollane ja valge koos.

Flex250
    Member

Tere!

Mul tuli meelde nooremast east nagu “koogel-moogel” see on toores muna ja suhkur ära klopitud.

Mulle väiksemast peast väga meeldis, ja nüüd just tuli nagu meelde selline asi, pmst peaks ju selline asi olema valgupomm:D

Mis te arvate?

Äki ei ole tervislik toorest muna süüa?

nojah aga selle valgu pommi viga on et kui teha kogumunast siis pole üldse maitsev aga kui teed kollane+ suhkur siis oli hea maitsega aga valge on just see mis enamus valku sisaldab, muidugi siis võid valge eraldi sisse kallata

gmaster
    Member

aga tehaksegi valge ja kollane eraldi, koos ei lähe miskipärast nii hästi vahtu

ROtter
    Member

nojah aga selle valgu pommi viga on et kui teha kogumunast siis pole üldse maitsev aga kui teed kollane+ suhkur siis oli hea maitsega aga valge on just see mis enamus valku sisaldab, muidugi siis võid valge eraldi sisse kallata

Munarebus e. munakollases on ROHKEM valku kui munavalges.

ROtter
    Member

Ei tasu oma mune turult osta, siis pole väga ohtu ka. Suuremate munatootjate juures peaks kontroll päris korralik olema.

Möödunud aastal olid Talleggil salmonellaga suured probleemid.

Flex250
    Member

Munarebus e. munakollases on ROHKEM valku kui munavalges.

nojah, selge. huvitav et mõned siis nii väärtusliku asja minama raatsivad visata.

ROtter
    Member

nojah, selge. huvitav et mõned siis nii väärtusliku asja minama raatsivad visata.

Siin on sellest juttu:http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=11395

w00x7
    Member

võibolla väheke loll küsimus, aga kas seda “koogel-moogelt”sobiks jõusaali kaasa võtta?

Flex250
    Member

võibolla väheke loll küsimus, aga kas seda “koogel-moogelt”sobiks jõusaali kaasa võtta?
    Vägivaldur
    Member

Möödunud aastal olid Talleggil salmonellaga suured probleemid.

Probleemil ja probleemil on vahe. See probleem lahendati minuteada enne tarbijani jõudmist. Või eksin?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.